Kavárna Kočičí

Křižíkova 22, Prague, Czech Republic     Pet Cafe, Restaurant


Kavárna pro kočičí milovníky konečně v Praze! Navštivte originální kavárnu svého druhu v České republice, kdy se při odpočinku a ochutnávkách skvělé kávy budete moci užívat kočičí přítomnosti! Děkujeme za Vaši podporu!






Kavárna v Exilu

Československého exilu 2175/32, Prague, Czech Republic     Coffee Shop


Ahoj, vítejte na stránkách nově vzikající rodinné "Kavárny v Exilu". Tento projekt je naše prvopočatá gastronomická ratolest, ve které chceme přinést do pražských Modřan to nejlepší, co v nás je... Kvalitní expertně připravovanou kávu, vymazlené cukrářské výrobky, lehké smysluplné občerstvení a především MÍSTO, kde se můžeme všichi cítit skvěle. Odpočinout si od stresu velkoměsta v malé oáze klidu a pohody a občerstvit své tělo i duši. Těšíme se na milá setkávání.






Kavárna,vinárna "U Maminy"

Holečkova 220/123, Prague, Czech Republic     Wine Bar, Restaurant


Wi-Fi pro hosty Jukebox nabízí 4494 interpretů, 3010 CD a 42599 skladeb Elektronické šipky více než 50 druhů lihovin Výběr z českých i zahraničních vín Teplé i studené míchané nápoje Káva v mnoha variacích Slané pečivo a brambůrky Oříšky (kešu, mandle, pistácie, arašídy)






Kimla's Coffee

Prague, Czech Republic     Caffè, Bar


Naší náplní je prodej kvalitní, čerstvě pražené kávy a BIO a biodynamického vína z České republiky, Francie a Itálie. Kávu prodáváme v zrnu, namletou, či ve formě espressa, které si zákazník může vychutnat při posezení v naší galerii. V nabídce máme několik druhů kávy, vždy tu nejčerstvější na trhu z těch nejlepších českých a italských pražíren. Specializujeme se na 100% jednodruhové Arabiky, ovšem v plánu máme zavedení i několika směsí z více druhů arabik. Další naší komoditou jsou kvalitní vína z České republiky a Itálie. Na...






Kino Aero

Biskupcova 31, Prague, Czech Republic     Movie Theater, Bar, Coffee Shop







Klub a galerie 21

Římská 21, Prague, Czech Republic     Dance & Night Club, Gay Bar, Art Gallery


Pokud si chcete se svým přítelem, kamarády a známými udělat příjemný večer, přijďte za námi. Najdete u nás příjemné prostředí v prostorách starého sklepení, které pochází z 18. století, domácí atmosféru, veselou obsluhu a příjemnou hudbu všeho druhu.






Klub Lávka

Novotného Lávka 1, Prague, Czech Republic     Modern European Restaurant, Dance & Night Club


V členitém multimediálním prostoru který pojme až 750 osob jsou zde pod jednou střechou 4 bary, 3 pódia, divadelní sál, restaurace, lounge, kavárna a v neposlední řadě také zahrada a venkovní terasa s majestátným výhledem na Karlův most a panorama Pražského hradu. Lávka má dokonce vlastní přístav, kde si lze zapůjčit loďku. Lávka nabízí pestrý program divadla a tanečního klubu, skvělé jídlo z kuchyně mistrů s mezinárodními zkušenostmi, přátelský personál, barmanskou elitu a profesionální security. Pravidelně se zde pořádají velké ko...






Knihkupectví Luxor

Václavské náměstí 41, Prague, Czech Republic     Bookstore


Neoluxor vznikl transformací firmy VD Konsorcium 495 v roce 2001 a nyní provozuje 27 knihkupectví po celé České republice. Máme nejširší nabídku knih na českém trhu, vybrat si můžete na některé z našich poboček nebo na webu, kde navíc nabízíme 10% slevu, levné poštovné nebo osobní odběr zdarma. Palác knih Luxor v Praze, který byl otevřen v roce 2002, je největší knihkupectví ve střední Evropě. Pod Neoluxor (a sesterské firmy Neopalladium a Neoluxor Books) spadají kromě třinácti pražských také knihkupectví v Brně, Ostravě, Plzni, Liberci, Olomouci...






Koštovna U Počtů

Milady Horákové 47, Prague, Czech Republic     Wine Bar, Restaurant


POKUD ZATOUŽÍTE PO POHODĚ, PŘÁTELSKÉ ATMOSFÉŘE A SKVĚLÉM VÍNU, ZASTAVTE SE V KOŠTOVNĚ U POČTŮ, PROTOŽE TATO VINAŘSKÁ HOSPODA JE DÍLEM LIDÍ, KTEŘÍ SI NA NIC NEHRAJÍ, LIDÍ, KTEŘÍ MILUJÍ DOBRÉ VÍNO I VŠE, CO K NĚMU PATŘÍ.






Králík v rádiu

Křižíkova 65a, ve dvoře úúúúplně vzadu, Prague, Czech Republic     Family Style Restaurant


Rodinná kavárna a restaurace s dětskou hernou. Vy jíte nebo pracujete, my hlídáme. Rezervace: 732 428 929, Oslavy - oslavy@kralikvradiu.cz (na mail odpovíme do tří pracovních dní)






Kulturní a rodinné centrum Knoflík

Jablonecká 724/6, Prague, Czech Republic     Cafe, Nonprofit Organization, Community Center







Květinářství a vinotéka Edera

Horní Roztyly, Prague, Czech Republic     Wine Bar, Market







L' Fleur Bar

V Kolkovně 5, Prague, Czech Republic     Cocktail Bar, Champagne Bar


Příjemný, útulný bar s příjemnou a profesionální obsluhou a širokou nabídkou vysoce kvalitních koktejlů, šampaňských vín a kvalitních destilátů - Cognac, Armagnac, Whisk(e)y, Rum, Tequila, Mezcal, Absinthe,... Nice and cozy bar with a welcoming and proffesional service and great range of high quality cocktails, champagnes and fine quality spirits.






L'osteria

Anny Letenské 10, Prague, Czech Republic     Italian Restaurant, Cafe







La Bodeguita del Medio Praha

Kaprova 5, Prague, Czech Republic     Cuban Restaurant, Dive Bar, Dance & Night Club


KUBÁNSKÝ COCKTAIL BAR & MUSIC RESTAURANT V KOLONIÁLNÍM STYLU STARÉ HAVANY Speciality: - mojito - koktejly - kubanská kuchyně - latinskoamerická hudba - taneční vystoupení - cigar shop





"Tus lugares favoritos en un clic"