Irish Pub O'Brien

Janovského 919/36, Prague, Czech Republic     Irish Restaurant, Diner, Dive Bar


Gastronomie a pohostinství, zábava a volný čas, bar, pub, restaurant






italpressO

Prague, Czech Republic     Coffee Shop, Website


Produit/service






Jack's Legendary Bar

Uhelný trh 9, Prague, Czech Republic     Dive Bar, Adult Entertainment Service, DJ


Náš stylový music bar najdete v samotném centru Prahy. Přijďte si užít jedinečnou atmosféru, rockově laděnou muziku, příjemnou obsluhu, skvělé drinky a mnoho dalšího... Těšíme se na všechny příznivce dobrého pití a nálady!






Jah Koko & Kenny's Island

Velehradská 26, Prague, Czech Republic     Dance & Night Club, Bar


A buzzing International crowd with an excellent reggae vibe. Staroparmen - 29kc Great Value... Everybody is welcome.. See you there! http://www.kennysisland.com






James Dean Prague

V Kolkovně 1, Prague, Czech Republic     American Restaurant, Bar, Dance & Night Club


Fenomenální diner bar James Dean Prague situovaný do samotného srdce hlavního města Vás zve na rozmanitou cestu za hledáním pravdy na dně skleničky. Od úsvitu do úsvitu obklopeni originálními artefakty nespoutaného života legendárního rebela - James Dean Prague je místo předurčené k nezapomenutelným a intenzivním zážitkům ve dne i v noci. Počínaje pravou americkou snídaní ve stylové retro restauraci až k večernímu drinku v jedinečném podzemním baru . Jiné takové místo nikde nenajdete. Přestaňte snít o svém životě - ŽIJTE SVŮJ SEN! ---------...






Jihoměstský pivovar

Podjavorinské 1602, Prague, Czech Republic     Brewery, Restaurant







Jo´s Cocktails & Diner

Malostranské náměstí 7, Prague, Czech Republic     Bar & Grill, Bar


Restaurace a Bar Na Malostranském náměstí






John Lennon Pub

Hroznová 495/6, Prague, Czech Republic     Pub, Restaurant, Beer Garden


Rádi bychom Vás přivítali na FB stránce restaurace " JohnLennonPub ",která je vždy připravena Vám poskytnout veškeré nabízené služby k Vaší maximální spokojenosti. Nachází se v centru města Prahy, vzdálena 50m od zdi Johna Lennona. Specialitou našeho podniku je pečené uzené koleno na černém pivě a samozřejmě Pillsner Urqell. Možnost pořádání firemních i rodinných oslav. Kapacita restaurace je 60 osob + 50 na příjemné letní zahrádce. Těšíme se na Vaši návštěvu.






K-37

Kamenická 37, Prague, Czech Republic     Dive Bar, Performance & Event Venue, Art Gallery







K21 Bar Norská

Norská 9, Prague, Czech Republic     Dive Bar


Noční bar s míchanými koktejly, na místní poměry velice příjemnými cenami alkoholu. Možnost zahrát si fotbálek, šipky... Pořádání oslav, párty, rozluček se svobodou... Bezkonkurenční ceny alko i nealko drinků, akční drinky, věrnostní program, VIP salonek. Milá a příjemná obsluha na profi úrovni. Vážíme si našich hostů - spokojený zákazník = náš CÍL. Těšíme se na vaši návštěvu. Team K 21 BAR.






K4

Celetná 20, Prague, Czech Republic     Dance & Night Club, Performance & Event Venue, Gastropub


MAILINGLIST K4 Zapište se do našeho seznamu a budete každý měsíc dostávat čerstvý program klubu přímo na svůj mail. KONTAKTY PRO NÁROČNÉ Jirka Flam, Václav Janoščík (provozovatelé) Produkční tým: k4klub.produkce@gmail.com Na začátek předmětu pište křestní jméno dramaturga, na kterého se obracíte Jakub Beran (hudební produkce) Julie Houfková (divadelní produkce) Aneta Veselská (vedoucí produkce, projekce) Veronika Pichová (projekty K4) Pavel Čejka (vedoucí týmu zvukařů, technikálie) PR tým: k4klub.pr@gmail.com Tomáš Beránek (PR manager) ...






K5 Relax Club

Korunní 5, Prague, Czech Republic     Dance & Night Club


http://www.k5relax.com/ http://www.escortservice.cz/ http://www.koktejl-bar-k5.cz/






Kafe v kufru

Moravská 893/10, Prague, Czech Republic     Cafe, Restaurant







Kavárna a klub Evoluce

Chlumova 9, Prague, Czech Republic     Cafe, Dance & Night Club


Podnik je takzvaně GAY Friendly jsme otevřeni všem (GAYŮM, Lesbám, Bisexuálům, Transsexuálům i Heterosexuálům). Všichni vás tu budou brát takový jaký jste bez žádných rozdílů.






Kavárna co hledá jméno

Stroupežnického 493/10, Prague, Czech Republic     Cafe


Vchod do naší kavárny je přes parkoviště. Projekt je podporován MČ Praha 5 / Entrance is via parking lot. The project is supported by Prague 5.





"Tus lugares favoritos en un clic"