The Note Pub

Bulevardul Mihai Eminescu, nr 2, Timisoara, Romania     Pub, Tapas Bar & Restaurant, Arts & Entertainment


The Note Pub Timișoara este locul perfect unde poți asculta muzică live de calitate, savura specialități culinare și băuturi de import. Organizăm party-uri și concerte live în fiecare weekend, avem un meniu variat pentru cei care vreți să vă delectați după o zi de muncă și o atmosferă fermecătoare unde distracția este pe primul plan.






Timi's IceCafe

str. Vasile Alecsandri nr.7, Timisoara, Romania     Gelato Shop, Coffee Shop, Breakfast & Brunch Restaurant







Tucano Coffee

Emanoil Ungureanu 2, Timisoara, Romania     Coffee Shop


Love.Peace.Coffee






Versus Caffe

Aleea studentilor nr5, Timisoara, Romania     Coffee Shop, Bar







Vineri 15

Bulevardul Vasile Pârvan, Timisoara, Romania     Tapas Bar & Restaurant


Vineri 15 este restaurantul-terasă care vine să completeze perfect experiența oferită de vizitarea Centrului Timișoarei. Varietatea meniului face din Vineri 15 o destinație prietenoasă. Fiecare zi și seară au specificul și farmecul lor, însă atmoasfera acestora este întotdeauna cea care te duce cu gândul la cea mai relaxantă zi, ziua de VINERI. Evenimentele organizate în fiecare vineri şi sâmbătă animă malul Begăi și fac din terasa generoasă spațiul bunei dispoziții, atât pentru timișoreni, cât și pentru turiști.






Vintage Caffe Complex

Aleea STUDENTILOR CANTINA 4C, Timisoara, Romania     Coffee Shop, Restaurant







Wafenea

Pietonala (Gheorghe Lazar nr 6), Timisoara, Romania     Coffee Shop


Un loc mic si cochet cu wafe facute si coapte pe loc. Degusta-le alaturi de cafeaua noastra fierbinte si aromata. Aici sau la pachet?






yOyO Cafe

Str. Take ionescu nr. 71, Timisoara, Romania     Cafe


Suntem un coffee shop, ce comercializează pe de o parte preparate pe bază de cafea, ceai, sucuri de fructe proaspat stoarse, patiserie, sifon cu sirop iar pe de altă parte produse pentru acasă (cafea de specialitate proaspăt prajită, ceai si accesorii de preparare și servire a cafelei și ceaiului ).






zai après café

Florimund Mercy no.5, Timisoara, Romania     Coffee Shop, Breakfast & Brunch Restaurant, Burger Restaurant


zai après café este un loc cu o poveste specială care își propune, înca din 2011, să aducă muntele în oraș. Pentru că suntem îndrăgostiți de zona alpină, de sporturile de iarnă, de libertatea pe care o aduce zăpada și mai ales de sentimentul de liniște după o zi lungă pe pârtie, ne dorim să aducem această bucurie și în Timișoara. Așadar, zai après café este locul perfect pentru o ceașcă de cafea și un prânz tirolez în pauza de masă, dar și pentru un pahar de vin alături de prieteni după o zi de muncă. Regăsești la noi de la cele mai aromate ceaiuri, ...






Zmudy

Timisoara, Romania     Smoothie & Juice Bar, Health Food Store


Buna,ma numesc Zmudy,sunt bogat in vitamine ,minerale fibre ,enzime,obtinute din fructe si legume proaspete si ma gasesti intr o gama variata de retete gustoase si hranitoare.Te astept cu drag sa ne cunoastem si promit sa iti asigur portia zilnica de energie si sanatate.Corpul tau va fi recunoscator !




"I tuoi locali preferiti, in un clic"