Restaurant Loren`s

Strada Grigore Alexandrescu nr. 20, Satu Mare, Romania     Comfort Food Restaurant, Performance & Event Venue, Pizza Place


Restaurant Loren`s, va asteapta sa va delectati gusturile cu preparate din bucataria autohtona si internationala, intr-un ambient modern si intim. La noi aveti oportunitatea de a gusta tot ce va doreste inima, intr-un salon cu o capacitate de 100 de locuri si pe terasa care il inconjoara, unde puteti sa va feriti de caldura torida a verii si sa va racoriti cu o paleta larga de bauturi. Organizam de asemenea mese festive si evenimente, intregul local find decorat special in functie de preferintele clientilor nostri. Alaturi de acesta, localul nostru va ofera servicii de catering si...






Restaurant Romantic Satu Mare

str. Careiului, nr.63, Satu Mare, Romania     Wedding Planning Service, European Restaurant, Tapas Bar & Restaurant


Dispunem de 2 sali de evenimente, una recent renovata cu o capacitate de 200 de persoane și una cu o capacitate de 400 de persoane, fiecare sala cu bucatarie proprie si personal calificat; curte interioara amenajata, cu fantana arteziana; terasa; 200 de locuri de parcare; 16 camere pentru cazare si un apartament nuptial gratuit pentru miri.






Revolution Club

Grand Mall, Satu Mare, Romania     Pub, Dance & Night Club


Este locul ideal pentru o intalnire cu prietenii la o cafea..... o bere sau ..... cocktailul Revolution. Esti pasionat de billiard, jocuri de noroc sau ruleta? aici este locatia ideala. Va asteptam intr-un cadru deosebit, un design modern si o atmosfera de exceptie, cu muzica buna si moderna, un personal tanar, care va sta la dispozitie si se adapteaza la cerintele oricarui consumator. Vino sa vezi si nu vei regreta!!! Deschis zilnic intre orele 10°°-04°°. Va asteptam!!!






T42 Tea for Two

Piata Libertatii,nr.14 ,Satu Mare, Satu Mare, Romania     Caffetteria, Cocktail bar


Locul care te arunca cu fix 100 de ani in urma!






The Score Bistro

Piata Libertatii Nr. 18, Satu Mare, Romania     Coffee Shop, Pizza Place


Rolling River creaza o atmosfera de pub cu muzica jazz dar si locul in care poti servi o pizza artizanala coapta pe loc in cuptorul cu lemne!






The Score Pub

str Decebal 5, Satu Mare, Romania     Pub, Dance & Night Club







Vigadó

casa de cultura, Satu Mare, Romania     Dance & Night Club, Musician/Band







Zeppelin Pub

Bulevardul Vasile Lucaciu 13, Satu Mare, Romania     Pub, Coffee Shop, Tea Room





"I tuoi locali preferiti, in un clic"