Music Bar Jam

Otická 14, Opava, Czech Republic     Pub, Bar/pub, Cabaret







Music Club Monkey's

Sněmovní 2, Opava, Czech Republic     Pub, Dance & Night Club, Comedy Club


Undergroundový hudební klub zaměřený z velké části na "EDM" (Electronic Dance Music) a "IDM" (Intelligent Dance Music). Od reggae, přes house a techno, až po drum and bass. Naší snahou je vytvořit alternativu k hudebnímu mainstreamu. V klubu je možno uspořádat jakoukoliv soukromou akci (oslavu narozenin, maturitní večírek, atd.). Rádi se přizpůsobíme vašim požadavkům a najdeme nejlepší možný kompromis, abychom vám co nejvíce vyhověli.






P.S: café

Ratibořská 33, Opava, Czech Republic     Coffee Shop







PANDAMIE

Nádražní okruh 9, Opava, Czech Republic     Coffee Shop


Je tak trochu jiné bistro než by jste očekávali. Nabízíme Vám cruelty-free (chcete-li veganské) pokrmy, ať už se jedná o obložené housky, hot-dogy, burgry, sendviče, muffiny a různé další dobrůtky. Abychom neopomněly také pití, nabídneme Vám limonády, cidery, čepované a lahvové pivní speciály. Do konce září u nás také můžete posedět venku nebo si můžete veškeré pochutiny vzít i s sebou. U nás není nic nemožné. Nevěříte?? Tak se přijďte na vlastní kůži přesvědčit.






Raketabowling

Krnovská 553/184, Opava, Czech Republic     Sports Bar, Bowling Alley, Gym/Physical Fitness Center







Restaurace sklepy U Tří kohoutů

Hradecká 1, Opava, Czech Republic     Restaurant, Beer Garden


Naše pivní restaurace Vám v prostředí jedinečného interiéru nabízí pořádání rodinných oslav, svatební hostiny, podnikových či abiturientských večírků, rautů, hudebních produkci či různých společenských oslav. Zajistíme Vaši akci organizačně i technologicky od A do Z.






Rousey's Café

Mezi Trhy, Opava, Czech Republic     Cafe, Restaurant







TARATARA music club

Ratibořská 107, Opava, Czech Republic     Dance & Night Club, Bar


Music club TARATARA v prostorném a nadčasovém interiéru, VSTUP od 18 let, kapacita 450 osob, styl hudby dance - house - trance - progressive - minority styles, tři go-go zony, dva bary, V.I.P salonek s možností rezervace, možnost pronájmu celého clubu, firemní akce, narozeninové oslavy, raut formou cateringu ... Program každý pátek a sobotu, otevřeno od 22 do 05 2 šatny Rezidentní DJs: Gianni Lucash +420773220292 rezervace






U Dvou dobráků - Galérka

Dolní náměstí 13, Opava, Czech Republic     Pub, Restaurant, Beer Bar


Ochutnávková pivnice, 7 kohoutů pro 7 druhů piv z minipivovarů z celé republiky, Bernardem a pivními speciály, IPA, APA, ALE, přes léto cider, kofola a 5 druhů piva, pivotéka, dárkové balení, místo pro výstavy, pondělní kvízy, koncerty, oslavy a večírky do 35 osob, zadní zahrádka- dvorek, přední zahrádka v historickém centru Opavy, stoják pro kuřáky






U Labužníka Opava

Hrnčířská 14, Opava, Czech Republic     Czech Restaurant, Pub, Beer Bar







U Vočka

Kasárenská 16, Opava, Czech Republic     Dance & Night Club, Pub







Zlatovar

U Cukrovaru 13, Opava, Czech Republic     Restaurant Wholesaler, Wine, Beer & Spirits Store, Shopping & Retail


Prodej alkoholických nápojů, piva, vína .., půjčovna přenosných chlazení




"I tuoi locali preferiti, in un clic"