Neste Mikkeli

Juvantie 5-7, Mikkeli, Finland     Gas Station, Cafe


Hyväntuulinen ja palvelualtis henkilökuntamme palvelee sinua mielellään. Meillä saat kätevästi tankattua autosi ja itsesi samalla käynnillä. Monipuolisista palveluistamme mainittakoon pikapesu ja huolto autollesi. Ruoka-, kahvila-, myymälä ja kioskipalvelut lotolla, veikkauksella ja arvoilla itsellesi. Asemallamme on myös uusi Hard Men's Burger, josta saat taatusti tuhdit ja maistuvat, lihaisat hampurilaiset! Syö paikan päällä tai ota kotiin mukaan megahyvät ateriat! Kauppias Janne Rintala henkilökuntineen toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi Neste Oil Mikkeliin!






Pannukakkutalo Mikkeli

Hallituskatu 7, kävelykatu, Mikkeli, Finland     Coffee Shop, Restaurant







Ramin Konditoria

Porrassalmenkatu 57, Mikkeli, Finland     Bakery, Cafe, Restaurant







Ramin Konditoria

Hallituskatu 7, Mikkeli, Finland     Cafe, Wholesale Bakery







Ravintola DeXi

Patteristonkatu 3, Mikkeli, Finland     Restaurant, Cafe


Ravintola DeXi tarjoaa arkisin maistuvan, terveellisen ja kohtuuhintaisen avokeittiölounaan sekä kahvilapalveluita. DeXin avokeittiössä valmistetaan erilaisia annosruokia, joiden tekemistä asiakas pääsee aistimaan ja seuraamaan lähietäisyydeltä. Maistuisiko päivän wokki tai kenties leipurin itse leipoma uunituore pulla? Tule herkuttelemaan! DeXistä on luotu avoin, monialainen ja yritysmäinen oppimisympäristö projektien, harjoitteluiden ja opintojaksojen toteuttamiseksi eri alojen opiskelijoille. Kiinnostaisiko esiintyminen X-Stagella? Tule kysymään lisää. Lämpimästi ter...






Ravintola Päämaja

Raatihuoneenkatu 4, Mikkeli, Finland     Beer Bar, Gastropub, Sports Bar







Tarjoilupalvelu Kirsikka

Saimaankatu 6, Mikkeli, Finland     Caterer, Cafe


Tarjoilupalvelu Kirsikka Tarjoilupalvelu Kirsikka on toiminut Graanilla yritystalossa toukokuusta 2010. Omistajina Samuli ja Johanna Karhunen jotka ovat tulleet paluumuuttajina Mikkeliin pääkaupunkiseudulla vietetyn 10 vuoden jälkeen. Oman yrityksen perustaminen on ollut pitkäaikainen haave jonka toteuttaminen onnistui jatkamalla jo toiminnassa olevaa lounas/pitopalveluyritystä.






Torikahvila Marski

Hallitustori, Mikkeli, Finland     Coffee Shop


Kahvila




"I tuoi locali preferiti, in un clic"