Palokan Oluttupa

Matinmäentie 49, Jyväskylä, Finland     Pub, Birreria all'aperto







Panimoyhtiö X

Helmintie 10, Jyväskylä, Finland     Brand, Wine, Beer & Spirits Store, Brewery







Rantakioski Mahla

Erämiehenkatu 59, Jyväskylä, Finland     Caffetteria


Rantakioski Mahla palvelee kesällä 2019 päivittäin. Löydät kioskista jäätelöä, erikoiskahveja, kylmiä kesäjuomia, vaihtuvia leivonnaisia, herkkuja sekä hieman suolaista syötävää. Seuraa meitä Instagramissa @rantakioskimahla. Meihin liittyviä kuvia ja videoita voit julkaista #rantakioskimahla.






Ravintola Poppari

Ilmarisenkatu 2-4, Jyväskylä, Finland     Restaurant, Jazz & Blues Club, Dance & Night Club







Ravintola Sauma

Vapaudenkatu 57, Jyväskylä, Finland     Coffee Shop, Sewing & Alterations







Raw intola

Kauppakatu, Jyväskylä, Finland     Health Food Restaurant, Cafe, Live & Raw Food Restaurant







Revolution JKL

Kauppakatu 30, Jyväskylä, Finland     Scandinavian Restaurant, Sports Bar


reBAR - klassikkojuomia twistattuna tyylillä nykypäivään. reKITCHEN - grillinkatkuista cross-kitcheniä pohjoismaisin maustein. rePUB - sporttia on the rocks – yhteiseloa Hurrikaani-sydämellä.






Teerenpeli Jyväskylä

Kauppakatu 32, Jyväskylä, Finland     Pub, Beer Bar, Beer Garden







The Local Culture Hostel & Café

Seminaarinkatu 32, Jyväskylä, Finland     Hostel, Coffee Shop


The Local on kulttuuriteemainen boutique -hostelli ja kahvila, joka avaa ovensa vuonna 2018 Jyväskylän keskustan tuntumaan. Tuomme esiin suomalaista ja paikalliskulttuuria upealla sisustuksella, kahvilan ihanalla valikoimalla, erilaisilla mahtavilla tapahtumilla ja paikallisilla yhteistyökumppaneilla. The Local Culture Hostelissa voit majoittua kahden hengen yksityishuoneissa sekä 4-6 hengen makuusaleissa. Käytössäsi ovat jaetut suihku- ja wc-tilat, vieraskeittiö ja yhteinen olkkari. The Local Culture Caféssa voit nauttia suomalaisen aamiaisen lisäksi paikallisista kasvis- ja vegaan...






Toivolan Vanha Piha

Cygnaeuksenkatu 2, Jyväskylä, Finland     Shopping District, History Museum, Cafe


Toivolan Vanha Piha on täynnä Toivoa ja Muistoa - 1800-luvun lopun käsityöläisten ja kauppiaiden elämää pienessä puutalokaupungissa. Toivolan Vanha Piha on aikamatka 1800-luvun lopun Jyväskylään . Seppä Herman Toivola asutti Vanhaa Pihaa yhdessä toisen vaimonsa Matildan ja poikansa Muiston kanssa. Lisäksi pihapiirissä oli lukuisa joukko muita asukkaita, kuten sukulaisia ja vuokralaisia. Monessa mukana ollut ja myös sepän toimensa kautta tehtailijana tunnetuksi tullut Herman Toivola on Vanhan Pihan tarinan ydin. Piha elää nyt uutta elämäänsä 2000-luvulla. Herman Toivol...






Vanha Kunnon Kahvila

Oikokatu 7, Jyväskylä, Finland     Coffee Shop, Restaurant


Mäki-Matin perhepuiston Vanha Kunnon Kahvila on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-16. Keittolounas tarjoillaan 3.6. alkaen klo 11-14. Vanha Kunnon Kahvila tarjoaa kahvit ja herkut itsevalmistettuina suoraan uunista. Kahvilan sisällä on pieni määrä asiakaspaikkoja mutta kesän aikana käytössäsi on iso upea terassi, jossa voit nautiskella auringosta ja jäätelöstä. Puiston kauniissa maisemissa mieli lepää, tervetuloa kahvittelemaan!






Wilhelmiinan Konditoria

Asemakatu 6, Jyväskylä, Finland     Bakery, Cafeteria, Coffee Shop





"I tuoi locali preferiti, in un clic"