Molecular Beams

Piezisa 28, Cluj-Napoca, Romania     Coffee Shop, Bar, Arts & Entertainment


We walk among the masses in daily life but is not a part of them and shuns or reduces to kitsch anything held dear by the mainstream. We are a 'Pataphysical organisation dedicated to throwing parties, teas parties, parties, parties for dead people, parties for people who cry... no, no, just kidding. We do parties that makes you say: I don't remember much from last night, but the fact that I needed sunglasses this morning to open the fridge, tells me it was awesome!






N8 Coffee & Social Affairs

Universitatii 8, Cluj-Napoca, Romania     Coffee Shop, Wine Bar, Event


Takes Reservations Walk-Ins Welcome Good For Groups Take Out Waiter Service






Nuka Bistro

Piata Unirii nr.16, Cluj-Napoca, Romania     Restaurant, Cafe


In piata Unirii, pana sa ajungi la miez, treci de 5 localuri si cateva terase. Apoi te opresti in fata unui loc cu usile mari larg deschise, ce varsa afara un vals electric incalzit intr-o lumina primitoare si aurie. Nuka Bistro isi pune mana pe inima si inima pe masa: aici esti primit cu prietenie si gasesti intotdeauna un motiv sa stai mai mult decat ti-ai propus. Poate vrei sa citesti din cartile expuse, vei fi tentat de cea mai intaritoare cafea din oras, de un rose nobil, prezentat impecabil langa o farfurie cu ceva ce n-ai mai gustat din copilarie, vei visa langa o portie de lapte de pa...






Olivo Caffe

Bulevardul Eroilor 7, Cluj-Napoca, Romania     Coffee Shop, Restaurant


Ne întâlnim dimineața pentru cafea. Cafea de origine și combinații sofisticate pentru micul dejun. La Olivo, pe lângă sortimentele deosebite de cafea, veți găsi arome nemaiîntâlnite pentru că știm să le punem în evidență prin aproape toate metodele de preparare cunoscute în lume. Totul ca să vă bucurați de gustul autentic și pentru a găsi împreună cele mai echilibrate și sofisticate combinații. Exact pe gustul dumneavoastră. La prânz luăm masa împreună. Vă așteptăm cu aceleași standarde cu care v-am obișnuit și la cafea. Arome intense, combinații simple...






Pergola

Aleea Scărilor FN, Cluj-Napoca, Romania     Bar, Cafe







Phil's Coffee Shop

Str. Dorobantilor, nr.21, colt cu Str. Pitesti, Cluj-Napoca, Romania     Coffee Shop, Restaurant


Phil´s Coffee Shop este locul potrivit pentru intalniri business, atat la inceput de zi cand se poate savura o cafea delicioasa alaturi de un croissant proaspat, cat si dupa masa cand se poate degusta un pahar de vin. Este o cafenea luminoasa, cu tavan inalt, care poate crea usor impresia de spatiu deschis. De asemenea este locul ideal in care sa aduci turistii aflati in vizita in Cluj.






Q Caffe

Strada Petru Maior nr. 13, Cluj-Napoca, Romania     Cafe, Bar


Q este o litera. Q Caffe e un loc ce contine o poveste deosebita despre oameni. Q Caffe este una dintre cele mai vechi si mai populare cafenele din Cluj, fiind deschisa de peste 12 ani.






Quartz Cafe

Str. Alexandru Vaida Voievod nr. 53B, Cluj-Napoca, Romania     Coffee Shop







Restaurant Decebal House

Str. Decebal numarul 22-24, Cluj-Napoca, Romania     Restaurant, Playground, Wine Bar







Restaurant La Sala Parc

Iara, Cluj-Napoca, Romania     Beer Garden, Coffee Shop, Czech Restaurant


Deoarece ne respectam clientii, suntem profesionisti si credem ca meritati ce este mai bun, alegem cele mai bune ingrediente pentru retetele noastre ! :)






Retro Party by Maxim’s

Regele Ferdinand nr. 22-26, Cluj-Napoca, Romania     Cafe, Whisky Bar


Pentru petreceri și evenimente private click aici: http://bit.ly/RezervariMAXIMs






Revolution Club Cluj-Napoca

Str Memorandumului 13(colt cu Ioan Ratiu), Cluj-Napoca, Romania     Dance & Night Club


Suntem revoluționari! Aducem muzica pe care o auzi în cluburi de renume din lume și o mixam într-o ambianță la înălțime. Te așteptăm să te distrezi cu noi de Marți până Sâmbătă. **************************************************** Revolution Club Join us for a better way of clubbing!






ScoutHouse

Victor Babes 33, Cluj-Napoca, Romania     Nonprofit Organization, Tea Room


Scout House este locul în care îţi pui timpul în valoare! Ce înseamnă asta? Noi îţi oferim un spaţiu în care ai la dispoziţie ceai, cafea, cărţi, internet, imprimantă şi proiector, iar tu îţi petreci timpul aici cum doreşti: poţi să socializezi, să înveți, să citești, să desenezi, să îți desfășori proiectele sau să te uiți la filme. Pe lângă toate astea poți participa la evenimentele găzduite de noi. Vom organiza cursuri, ateliere, concerte, expoziții, proiecții de filme, seri de lectură și multe altele. Poţi iniţia chiar tu o activitate pe placul tă...






Shto

Memorandumului nr.6, Cluj-Napoca, Romania     Pub, Coffee Shop


FUNNY...FUNKY...FRIENDLY






Smooteria

Titulescu nr.2, Cluj-Napoca, Romania     Smoothie & Juice Bar





"I tuoi locali preferiti, in un clic"