Knæwr på Havnen - is- & kaffebar

Frederiksø 2, Svendborg, Denmark     Coffee Shop, Ice Cream Shop


Frederiksøens Kaffebar ligger allerførst på den gamle værftsø midt i Svendborg Havn. Her tilbyder vil kvalitetskaffe to-go eller to-stay. Ægte italiensk is, skønne kager, milkshakes, øko-juicer og gode te-varianter. Kaffebaren ligger i Svendborg Værfts gamle portnerhus - i skønne rå, historieske rammer. Du kan sidde indenfor eller i vores udendørsservering på kajen - eller du kan tage kaffen med dig. Vi hjælper gerne med virksomhedsarrangementer, hvis du skal bruge en god kaffeløsning. Ring til os på 70 50 57 00.






Kulturpaladset

Jessens mole 5, Svendborg, Denmark     Live Music Venue, Cafe, Museum







Kunstbryggeriet Far & Søn

Vestergade 24, Svendborg, Denmark     Brewery


Kunstbryggeriet Far & Søn har siden foråret 2015 været beliggende i en hyggelig baggård til et ældre byhus i Svendborg. Her finder man udover selve bryggeriet, også vores hyggelige smags- og salgslokale. Bryggeriets sortiment består af vores faste øl, som man løbende også vil kunne finde i anderledes udgaver, samt bryg, der kun vil blive lavet én gang. Vi brygger i små batches, der gør det muligt for os, at realisere vores ideer, så forvent mere end bare et standardsortiment. Kunstbryggeriet Far & Søn er båret af, at der skal være plads til leg og eksperimenter. Derfor skal...






Mauritz

Gerritsgade 56, Svendborg, Denmark     Cafe, Burger Restaurant


Mauritz slog for første gang dørene op i 2002, hvor Skibhuskvarteret i Odense blev beriget med en cafe, som havde en vision om at servere veltilberedt cafemad i hyggelige omgivelser. Ikke meget har ændret sig siden da, udover at Mauritz har fået større ambitioner. Udover Mauritz på Skibhusvej indgår der også en Mauritz på Dalumvej og Mauritz To Go på Læssøegade og nu også Mauritz i Svenborg i hyggelige lokaler, hvor der både er mulighed for nyde maden i cafeen eller tage den med hjem.






Restaurant Torvet

Torvet 10a, Svendborg, Denmark     Family Style Restaurant, Cafe, Tapas Bar & Restaurant







Smag Vin

Korsgade 16, Svendborg, Denmark     Wine, Beer & Spirits Store, Specialty Grocery Store


Smag Vin er Svendborg's uafhængige vinhandel med spændende vine fra tophuse fra hele verden..kig ind til en vinoplevelse.






Svendborgsund Bryghus

Sundbrovej 12, Svendborg, Denmark     Brewery, Deli


Bryggeri med økologiske øl og safter. Derudover salg af fynske specialiteter fra butikken






Thude's - restaurant & vinbar

Frederiksgade 11, Svendborg, Denmark     Restaurant, Wine Bar


THUDE'S RESTAURANT & VINBAR FREDERIKSGADE 11 5700 SVENDBORG RESERVATION: INFO@THUDES.DK T (+45) | 2859 7090






Under Uret Svendborg

Gerritsgade 50, Svendborg, Denmark     Cafe, Restaurant, Bar


book gerne dit bord online via dinnerbooking: http://dinnerbooking.com/dk/da-DK/r394/under-uret#to-restaurant-reviews






WØ - Café, Brætspil & Kompetencecenter

Ramsherred 2, Svendborg, Denmark     Restaurant, Coffee Shop, Tea Room


WØ.Aps er en virksomhed med et grundlæggende socialøkonomisk fokus på virksomhedens 3 områder: café, butik og kompetencecenter. Et socialøkonomisk fokus betyder, at WØ har det formål, at byde borgere på kanten af arbejdsmarkedet en reel arbejdsplads eller en mulighed for, via reelt arbejde, at opdage deres arbejdsmarkedsevne og på den måde kunne få en kvalificeret mulighed for at byde sig til hos arbejdsgivere. WØ.Aps har en tværfaglig tilgang til det enkelte menneskes mulighed for at kunne opøve og erfare egne arbejdsmarkedsevner, ved helt konkret sidemandsoplæring, og mes...




"Vos lieux préférés en un clic"