Knäppingen

Västgötegatan 19-21, Norrköping, Sweden     Restaurant, Brewery, Pub







Kvarterskrogen Durkslaget

Korsgatan 13, Norrköping, Sweden     Restaurant, Beer Garden


Durkslaget öppnade sina portar 1997. En gång i tiden fanns här en mjölkaffär, Lainers bar och Valborgs hembageri. Det i en byggnad, uppförd 1902 och med Werner Nothun som arkitekt. Durkslaget är även känd för att vara IFK:s supporterklubbs stamställe. En modern kvarterskrog som ligger mellan Idrottsparken och det händelserika Industrilandskapet i centrala Norrköping.






Norrköpings brädspelscafé

Trädgårdsgatan 2, Norrköping, Sweden     Coffee Shop, Business Service


Norrköpings brädspelscafé har öppet vardagar 17-23 och helger 11-23






O Burlesque

Bredgatan 54, Norrköping, Sweden     Adult Entertainment Service, Dance & Night Club


Nattklubben som går över gränsen, som nästlar sig in och griper dig i .... Allt är synd - Inget är förbjudet. Kom in... MORE INFO: www.omni54.se bokning@omni54.se or (+46)070-417 52 00






O'Learys

Drottninggatan 60, Norrköping, Sweden     American Restaurant


O’Learys är den självklara mötesplatsen som erbjuder dig som gäst en unik kombination av känsla, bemötande, smaker och upplevelser. Vi som arbetar på O’Learys strävar alltid efter att möta dina förväntningar - oavsett om du besöker oss med vänner, familjen, affärsbekanta eller på egen hand.






Palace Norrköping

Dalsgatan 15, Norrköping, Sweden     Restaurant, Dance & Night Club, Event Planner


Årets utgångskväll är tillbaka! För femte året i rad arrangerar Palace sin juldagsfest i Louis De Geer. Förra året var vi 3000 personer, i år blir vi ännu fler! Insläpp från 21.00. Åldergräns: 21 år. Entrépris 200 kronor.






Pub Wasa

Gamla Rådstugugatan 33, Norrköping, Sweden     Restaurant, Bar, Dance & Night Club







Puls Nattklubb

Slottsgatan 114 -118, Norrköping, Sweden     Dance & Night Club, Lounge


Östergötlands största & modernaste nattklubb






Rätt & Slätt

Norrköping, Sweden     Community Organization


Vi är en ideell förening i Norrköping /Klockaretorpet. Föreningen vill samverka för allas trivsel och utveckling i Klockaretorpets området






Sommar i Vasaparken

Norrköping, Sweden     Playground, Recreation Spot


Sommar i Vasaparken (sommarlov) Sommar, sol och lediga dagar - äntligen är det dags! Vill du ha kul saker att göra i sommar? Häng med till Vasaparken!






Stopet - din liveklubb

Gamla Torget 4, Norrköping, Sweden     Pub, Dance & Night Club


Din Liveklubb i Norrköping! Vi står för kända mindre kända artister som lirar LIVE !!! Sen så har vi haft förmånen att plocka in en del lokala band - som vi diggar stenhårt - kul med en lokal livescen! Annars så spelar vi mest önskemusik de kvällar vi ej har band. Då blir det oftast blandad kompott - hej vilt :) Brett utbud av öl, whiskey samt andra goda drycker. Soft stämning - Vi har alltid roligt !!! Hjärtligt välkommen in till oss - din Liveklubb i Norrköping !!!






The Cromwell House

Kungsgatan 36, Norrköping, Sweden     Pub, Dance & Night Club


Pub: Upplev en genuin engelsk pubmiljö. Hos oss kan du titta på sport på våra nya tv-skärmar, avnjuta en god middag, beställa en kall öl i baren, ta en after work med kollegorna på vår fina uteservering med mera. Nattklubb: Hög stämning och bra musik hittar du på vår egen nattklubb som alltid har fri entré och garderob. Den perfekta avslutningen på en härlig kväll!






Titans Restaurang & Sportsbar

Olai Kyrkogata 18, Norrköping, Sweden     Restaurant, Sports Bar







Trappan

Västgötegatan 15 (Holmbogränden), Norrköping, Sweden     Dance & Night Club, Cafe, Pub


Kårhuset Trappan är Campus Norrköpings kårhus. Här finns studieplatser alla veckodagar med självserving av gratis kaffe. På torsdagar och fredagar är det pubkvällar på Trappan om du vill ta en paus från studierna, ta ett glas, hänga i Trappans sköna lokaler och prata strunt ett par timmar. Trappan har vanligtvis öppet alla veckodagar under terminerna. Pubverksamhet för studenter kvällstid torsdag och fredag. På lördagar är det studentnattklubbar 22-03. Under sommaren, lov och tentaperioder förekommer andra öppettider. Håll utkik här och på hemsidan för att se det sena...






Trädgår'n

Gamla Torget 4, Norrköping, Sweden     Beer Garden, Restaurant





"Vos lieux préférés en un clic"