Green Republic

Cesta Ljubljanske brigade 33, Ljubljana, Slovenia     Smoothie & Juice Bar, Health Food Store, Food & Beverage Company


Smo ekipa, ki vam vsak dan, od osmih zjutraj do desetih zvečer (ob nedeljah do treh izjemoma decembra do petih), trudimo ponuditi dnevne potrebe po vitaminih in energiji v obliki polnih kalorij in ob tem ponuditi tudi možnost sladkanja vsem tistim, ki ste alergični na gluten, mlečne kisline, jajca,... skratka vsem katerim vsakodnevna predelana in konzervirana hrana ni privlačna.






illy Slovenija

Fajfarjeva ulica 33, Ljubljana, Slovenia     Cafe, Shopping & Retail, Food & Beverage Company


Espresso d.o.o., ekskluzivni distributer illycaffè za Slovenijo






IPub

Devova ulica 6, Ljubljana, Slovenia     Bar







Kafana Zadnji Dinar, Ljubljana

Cesta v Kleče 16, Ljubljana, Slovenia     Wine Bar, Dive Bar


Ponosno vam predstavljamo Prvo in pravo kafano v Ljubljani, Kafana Zadnji Dinar. Z veliko željo, da ohranimo tradicijo in njen del prinesemo tudi v Slovenijo, tradicijo, ki ima na Balkanu dolgo zgodovino in je že desetletja sinonim druženja, zabave, dobre kapljice, odlične hrane in glasbe, ki boža ušesa in ogreje vaše srce. Iskreno upamo, da nam bo to uspelo! Kmalu vabljeni v našo kafano!






Kavarna Mango

Mesarska cesta 10, Ljubljana, Slovenia     Internet Cafe, Tea Room, Restaurant


Caffe,beers and burgers






Klub K4

Kersnikova 4, Ljubljana, Slovenia     Dance & Night Club, Local Service


Klub K4 je ena izmed vodilnih inštitucij za kakovostno sodobno urbano glasbo, ki jo obiskovalcem oskozi celo leto predstavlja na do dvajset dogodkih mesečno. V sodelovanju z več kot 30 organizacijskimi in kreativnimi ekipami iz vse Slovenije Klub K4 nudi program vseh obstoječih (in morda še celo kakšne nove) zvrsti sodobne glasbe, pa naj gre za minimal, house, techno, drum'n'bass, breakbeat, funk, nu rave, electro, hip hop, rock ali pa najrazličnejše kombinacije naštetih, saj nadvse radi prestopamo meje konvencinalnega, žanrsko zabetoniranega in vsakdanjega.






Kurzschluss

Dunajska cesta 18, Ljubljana, Slovenia     Dance & Night Club, Live Music Venue, Event Planner


Kurzschluss je sveža zamisel serije vrhunskih zabav, ki se pojavijo vsakič na zanimivi lokaciji in v mestu odpirajo edinstveno doživetje nočnega življenja. Ekskluzivne, neponovljive in zelo različne zabave so namenjene tistim, ki ne marate rutinskega nočnega življenja in tistim, ki radi raziskujete. Ni za zaspance! Kurzschluss je hitro minljiv pojav; zdaj je, potem ni. Dan se začne ob polnoči, muzika buči, slamice brbotajo, plesišče valovi in predan ponočnjak tega ne zamudi. Program: žanrsko pestro, glasbeno-plesno -> večeri elektronskih, hiphop in drugih urbanih mešanic fun...






L11 cafe

Kržičeva ulica 3, Ljubljana, Slovenia     Bar


This is a place to meet friends over a cup of best coffee in city, cheer for your favorite sport team/sportsman/sportswoman over a glass of beer and simply have fun. L11Cafe is dogs and mobile-friendly :)






Literarni klub L'etažer

Clevelandska 15a, Ljubljana, Slovenia     Literary Arts, Dance & Night Club







Lockal na Petkovšku

Petkovškovo nabrežje 21, Ljubljana, Slovenia     Wine Bar, Cafe, Beer Bar







McBerry's Pub

Dunajska ul. 129, Ljubljana, Slovenia     Pub







Moderna galerija

Windischerjeva 2, Ljubljana, Slovenia     Modern Art Museum, Art Gallery, Art


Moderna galerija (Museum of Modern and Contemporary Art) is the Slovene national institution for modern and contemporary art. As a museum of Slovene modern art it explores and presents the 20th-century Slovene art tradition, while as a museum of contemporary art and exhibition venue it presents new art practices and their context. It is also a documentary, study, research and education centre, a place for discussions and reflection and for presenting art to a wider audience.






Moj lokal

Jurčkova cesta 255, Ljubljana, Slovenia     Coffee Shop







N'Poznam

Vurnikova 3, Ljubljana, Slovenia     Cafe, Pub







Nebotičnik Skyscraper

Štefanova ulica 1, Ljubljana, Slovenia     Restaurant, Lounge, Coffee Shop


Nebotičnik v vsakem primeru nudi nekaj, česar v Ljubljani še ni. Nahaja se na centralni lokaciji, ki mu nudi trg politične, poslovne, stanovalske in turistične narave. Ne samo, da je še vedno najvišja zgradba v centru Ljubljani, pač pa tudi ena izmed zgodovinskih in kulturnih zgradb. Ne ponuja le prelepega razgleda, najprivlačnejšega z 12. nadstropja, ampak tudi teraso s kavarno, ki v že omenjenem nadstropju gostom nudi raznoliko ponudbo osvežilnih napitkov in toplih pijač. Ob tem si lahko za zajtrk ali malico naročite tudi dnevno-sveže prigrizke, kot so rogljički in topli se...




"Vos lieux préférés en un clic"