Persilleriet

Erling Skakkes gt. og Bevegelsessenteret St. Olavs Hospital, Trondheim, Norway     Vegetarian/Vegan Restaurant, Cafeteria, Diner


Åpningstider: Erling Skakkes gt. 39: Man - Fre kl. 11.00 - 19.00, Lørdag kl. 14.00 - 18.00. Bevegelsesentret, St.Olavs Hospital: Man - Fre kl. 10.00 - 19.00, Lørdag Stengt (+47) 73 60 60 14 www.persilleriet.no Grønnsaksspiseri i Trondheim. Kjerneverdier: Sunnhet, balanse og matglede.






Rønningen - markahytte

Smistadvegen 61, Trondheim, Norway     Cabin, Cafe, Restaurant


Rønningen Gård er datert helt tilbake til 1500 tallet og har hatt forskjellige navn opp igjennom århundrene. Fra 1976 har Gården blitt benyttet som serveringsted og er i dag en av Bymarkas mange hytter som tar i mot mange tur gjester årlig. I dag er det Trondhjems Turistforening som drifter Gården.






Restaurant Atelier

Thomas Angels gate 10 B, Trondheim, Norway     Ristorante, Caffè, Gastronomia







Restauranthuset D12

Dronningensgate 12, Trondheim, Norway     Pub, Dance & Night Club







Ringve Musikkmuseum

Lade allé 60, Trondheim, Norway     History Museum, Cafeteria, Travel Service


Ringve Musikkmuseum er Norges nasjonale museum for musikk og musikkinstrumenter med en internasjonal samling. Bli med en av våre spillende omvisere på en reise gjennom musikkhistorien i utstillingen i Hovedbygningen, eller lag din egen musikalske vandring med vår audioguide i utstillingen på Låven. I Nybygget finner du skiftende utstillinger og Musikkhagen, vårt digitale arkiv, hvor du kan fordype deg i våre samlinger eller bare nyte utsikten over hagen. Ringve botaniske hage har et rikt plantemangfold med arter fra hele verden. Plantene er levende samlinger som er til glede for våre ...






ROSENBORG BAKERI

Rosenborg gaten 10, Trondheim, Norway     Bakery, Cafe


Kvalitet og matglede, trend og tradisjon siden 1902. Kaker, brød og lunsj






Rot Vin & Brød

Ferjemannsveien 16, Trondheim, Norway     Restaurant, Wine Bar


Uformell vinbar og restaurant.






San Sebastian Solsiden

TMV-kaia 9, Trondheim, Norway     Tapas Bar & Restaurant


San Sebastian Tapas & Vinbar Solsiden åpnet 7. mars -13 på Solsiden i Trondheim, og i juli 2012 åpnet den første San Sebastian Tapas & Vinbar på Torget i Trondheim. Vi har fokus på den gode matopplevelsen, de ferske råvarene og den lune spanske atmosfæren. Vår filosofi bygger på kvalitetsbevisste kokker og et kjøkken som stiller høye krav til friske og ferske råvarer. San Sebastian Tapas & Vinbar har en velassortert tapasmeny, samt alle rettigheter. Se menyen her: www.sansebastian.no/meny/ Kontakt oss gjerne for gruppearrangement utenom vanlig åpningstid.






San Sebastian Tapas & Vinbar

Kongens gt 16 - Torvet, Trondheim, Norway     Tapas Bar & Restaurant, Spanish Restaurant


San Sebastian Tapas & Vinbar Torget er en restaurant i hjertet av Trondheim. Vi har fokus på den gode matopplevelsen, de ferske råvarene og den lune spanske atmosfæren. Vår filosofi bygger på kvalitetsbevisste kokker og et kjøkken som stiller høye krav til friske og ferske råvarer. Hos San Sebastian Tapas & Vinbar har vi en velassortert tapasmeny, samt alle rettigheter, se menyen her: www.sansebastian.no/meny Kontakt oss gjerne for gruppearrangement utenom vanlig åpningstid. Se også vårt cateringtilbud på www.sansebastian.no/catering, hvor du også kan sende inn bestilling.






Sansen for smak

Kristine Bonneviesveg 20, Trondheim, Norway     Grocery Store, Shopping & Retail, Coffee Shop







SELLANRAA

Kongens gate 2, Trondheim, Norway     Coffee Shop, Restaurant







Skistua Bymarka

Fjeldseterveien, Trondheim, Norway     Sports & Recreation, Restaurant, Cafe


Meget godt egnet for kurs og møter i flotte omgivelser.






Slabberas

Abels Gate 5, Trondheim, Norway     Coffee Shop, Wine Bar, Breakfast & Brunch Restaurant







SOMMA

Nordre gate 4, Trondheim, Norway     Coffee Shop, Pizza Place, Bakery







SOT bar & burger

TMV-kaia 3, Trondheim, Norway     Burger Restaurant, Beer Bar





"Tus lugares favoritos en un clic"