CRAFT ROOM

Županijska 5, Osijek, Croatia     Cocktail Bar







Dani prvog hrvatskog piva

Lijeva obala Drave (Katakombe), Osijek, Croatia     Event, Beer Garden







FortPub Osijek

Franje Markovića 1, Osijek, Croatia     Pub, Cafe, Dance & Night Club







GBowling Osijek

TC Portanova, Svilajska 31a, Osijek, Croatia     Sala da bowling, Bar sport, Servizio di intrattenimento per adulti


GBowling mjesto je na kojem kreirate svoju dozu zabave, rekreacije, druženja i sporta! I svaka je jednako zdrava! :) S prijateljima, obitelji, djecom, poslovnim partnerima; u prolazu ili ciljano - izaberite sami iz bogate ponude GBowlinga i nemojte zaobići mjesto novog oblika zabave u Osijeku.






Green Land, Osijek

Ulica Hrvatske Republike 2, Osijek, Croatia     Health Food Restaurant, Coffee Shop







Imperial Night Club

Županijska 9, Osijek, Croatia     Locale notturno







k Topu

Fakultetska 1, Osijek, Croatia     Ristorante fast food, Caffetteria


KRATKA POVIJEST GOSTIONICE K TOPU U OSJEČKOJ TVRĐI Već je od davnih vremena lokalitet Osijeka valoriziran kao značajno geostrateško područje, osobito zbog prijelaza preko rijeke Drave te prometnih pravaca sjever-jug, istok-zapad. Rimljani su takvu lokaciju dobro iskoristili te podigli veliki grad Mursu s više prometnih pravaca i stabilnim mostom preko rijeke Drave. I u srednjem vijeku je novo naselje, nešto zapadnije od stare ruševne Murse, prozvano Osijek visoko valorizirano. Nakon oslobođenja Osijeka od osmanske vlasti Bečki dvor prepoznao je važnost Osijeka te započeo s vel...






Kaos Night Club

Trg Vatroslava Lisinskog BB, Osijek, Croatia     Dance & Night Club


Novi club u vašem i našem gradu još malo otvara svoja vrata svim ljudima željnim najluđe zabave, a znamo da vas ima! Neke detalje ćemo još ostaviti u tajnosti kako bi vam malo golicali maštu jer znate i sami, što se čeka - bude najslađe. Budite spremni na najluđu, najveseliju i najpozitivniju atmosferu u novom ambijentu, uz ugodno osoblje i sve to dobro organizirano pod budnim okom našeg PR tima koji vas željno iščekuje obradovati svime što vas čeka! Sitno brojimo!






Kavana Gradski Vrt

Ulica Martina Divalta 14, Osijek, Croatia     Cafeteria







Kavana Journal

Ulica Stjepana Radića 26, Osijek, Croatia     Cafeteria







Klub Oxygene

Županijska 9, Osijek, Croatia     Dance & Night Club, Coffee Shop, Cultural Center


Službeni facebook page osječkog kluba Oxygene






Log-Inn OS

K. A. Stepinca 38b, Osijek, Croatia     Internet point, Arte e intrattenimento, Videogioco


Najveća smo i najpovoljnija računalna igraonica u Osijeku. Kod nas se nalazi 35 računala od kojih su 3 spojena na TV. Bezbrižno mogu svi igrati online jer spojeni optikom imamo 3 interneta brzine 200/100 Mbit. Igraonica radi i noćne smjene (20-02h) za koju je potrebna prethodna rezervacija. Moguće je rezervirati računala i radi proslave rođendana. Listu igara možete vidjeti na našoj web stranici.






Lotus City Caffe

Trg slobode 7, Osijek, Croatia     Caffè







Lumière Osijek

Šetalište kardinala Franje Šepera 8, Osijek, Croatia     Wine Bar, Family Style Restaurant







Mall Osijek

Ulica Svetog Leopolda Bogdana Mandića 50 a, Osijek, Croatia     Shopping Mall, Internet Cafe, Food & Beverage


Mall Osijek, prvi je multifunkcionalni shopping centar treće generacije u Osijeku. Prostire se na 62.000 četvornih metara, sa 26.700 četvornih metara maloprodajnog prostora. U cijelosti je vizurom i funkcionalnim dizajnom prilagođen samoj lokaciji. Zamišljen je kao urbana jezgra, odnosno urbana ikona Novog Osijeka, koji se u okviru održivog razvoja postupno nastoji izmjestiti iz uže osječke gradske jezgre prema rubnim dijelovima grada. Nudi više od 80 trgovina i 1.200 vanjskih i unutarnjih parkirnih mjesta. Vrhunska vanjska i unutrašnja arhitektonska rješenja, snažan vizibilit...




"Tus lugares favoritos en un clic"