Karma Lounge

Bulevardul Gării 3A, Brasov, Romania     Pub, Cafe


Karma Lounge - Unirea Shopping Center Brasov - etaj 3 spre terasa Va aflati in cautarea unui loc pentru a va relaxa si pentru a va detasa de problemele cotidiene ? Karma Lounge este solutia !!! Decorul elegant si mediul primitor, muzica buna,marea varietate de bauturi ,alcoolice si nonalcoolice, preparatele din si cu cafea, precum si diferitele prajituri pe care le puteti savura, va vor face sa va simtiti in largul dvs si veti uita complet de probleme.






Kruhnen Musik Halle

Nicolae Titulescu, 2P, Brasov, Romania     Pub, Social Club, Performance & Event Venue


Functionand ca berarie, club, sala de evenimente cat si terasa, Kruhnen Musik Halle este cel mai nou si spatios spatiu cultural al Brasovului ce se distinge prin muzica, design, public si varietate. Deschis de luni pana duminica, incepand cu ora 17:00 si pana la ultimul client, Kruhnen Musik Halle ofera publicului o experienta completa, 'condimentata' de partyuri cu DJ din toata tara cat si concerte cu nume consacrate dintr-o multitudine de genuri muzicale, plus o selectie variata de bauturi.






L'Altra Idea

15 Noiembrie, Nr. 98, Brasov, Romania     Pizza Place, Coffee Shop







Lavender cafe & wine bar

str. Calcarului 19B, Brasov, Romania     Cafe, Dessert Shop







Luado Chocolate

Poarta Schei, Nr. 2, Brasov, Romania     Chocolate Shop, Gift Shop, Coffee Shop


Brasov - Poarta Schei nr. 2 (orar de Luni până Duminică de la 9:00 la 20:00) www.luado.ro tel: 0737.39.00.00






Marabou piscină&lounge

AluniÈ™, Nr. 4, Săcele, TimiÈ™ul de Jos, Brasov, Romania     Public Swimming Pool, Restaurant


Marabou s-a născut din dragoste pentru natură și puritate. Iubim splendoarea naturii, aerul curat de munte, razele ce se reflectă în apa cristalină și spațiul generos ce oferă senzația de libertate și exultanță. Simbolul lebedei este strâns asociat cu mediul natural. Conexiunea cu apa simbolizează visarea, emoțiile și creativitatea. Marabou este o piscină în aer liber cu terasă de vară și loc de joacă pentru copii. Marabou was born due to our love for nature and purity. We simply adore the beauty of nature, the fresh air, the warm sunshines reflected in the cristal b...






Mood

Piata Sfatului 14, Brasov, Romania     Bar, Dance & Night Club, Social Club







MOVE Club

Mihail Kogalniceanu, nr 15, Brasov, Romania     Event Planner, Dance & Night Club







New York Cafe Brasov

B-dul Victoriei nr. 14 colt cu M. Kogalniceanu, Brasov, Romania     Coffee Shop, Lounge


Amintiri la o cafea?! Numai la NEW YORK CAFE!!!!






Oktoberfest Romania

Stadionului, Brasov, Romania     Performance & Event Venue, Festival, Beer Garden


MEGAEVENIMENTUL BERII - OKTOBERFEST






Open Heart - The Tea Lounge

Strada Michael Weiss nr. 18, Brasov, Romania     Lounge, Tea Room, Coffee Shop


Un loc pentru sufletul tau! Ceainaria Open Heart iti ofera o ambianta calda, linistita si curata pentru ca tu sa-ti recapeti pacea interioara! Acum poti savura ceaiul dupa preferinta si o carte pe masura, deasupra Brasovului si in lipsa desavarsita a fumului de tigara. Informatii si rezervari la tel.: 0756112288 Te asteptam cu drag!






Player's Pub

Bulevardul Saturn nr 38, Brasov, Romania     Pub, Dance & Night Club


Cel mai nou Pub din Brasov va asteapta cu seri incediare alaturi de cele mai interesante evenimente, cei mai buni DJ si cea mai buna atmosfera. Organizam evenimente si petreceri tematice in zilele de weekend!






Publick

Republicii nr.1, Brasov, Romania     Pub, Coffee Shop


Cateodata esti erou, alteori doar privesti spectacolul de la masa cealalta. Noi facem cafea buna pentru matineu, fresh-uri revigorante , iar seara, inainte sa cada cortina, preparam cele mai bune cocktailuri pentru ca spectacolul sa fie complet. Dar astea nu ar insemna nimic fara muzica.... asa ca am ales cu grija melodiile care iti vor aduce aminte de un moment in care poate erai actorul principal sau regizorul unei clipe.






rawdia Brasov - restaurant raw-vegan & vegan

Str. Apollonia Hirscher, Nr.7, Brasov, Romania     Live & Raw Food Restaurant, Smoothie & Juice Bar


rawdia - iubire. restul sunt ingrediente savoare, încântare, armonie şi, mai presus de toate, iubire toate astea le simţi de la primul contact cu oricare dintre preparatele de hrană vie marca rawdia. fiecare dintre ele este un gest de iubire şi recunoştinţa faţă de natură şi faţă de tine, cel care ştie să le aprecieze. rawdia este printre cele mai apreciate restaurante raw-vegane și vegetariene din brasov. aici găseşti atât preparate super delicioase cât şi prieteni care împărtăşesc cu tine aceleaşi convingeri despre un mod de viaţă sănătos şi curat. ...






Spoker Brașov

Str. Alexandru Vlahuta nr. 10, locatia Spoker, Brasov, Romania     Casino, Sports Bar, Sports Club


CLUB DE POKER SPORTS BAR SLOTS MACHINE MAX BET PUB&PIZZA




"Tus lugares favoritos en un clic"