Klub 54

Rating 4.9 (average of 37 opinions)

Klub54 er en Ungdomsklub beliggende ved Dybbøl Hallen i Sønderborg. For 7. klassetrin til 18 år.

Klub 54


Klub54 er en Ungdomsklub beliggende ved Dybbøl Hallen i Sønderborg. For 7. klassetrin til 18 år.

Dette er de unges fristed. Her kan i komme og være sammen med jeres venner/klassekammerater samt danne nye venskaber med andre unge fra andre skoler. I kan udfordre hinanden i Airhockey, Billiard, Bordtennis, Bordfodbold, Playstation mm. samt vores store diskotek også er åben for masser af dans og god musik!

Vi tilbyder mange af spændende arrangementer igennem året, som f.eks skumfest, musikfestival, shoppeture mm. Alt dette vil løbende blive lagt op inde på denne side. Så sørg for at "følge" den! :D

Samtidig i den daglige åbningstid laver vi også masser af hyggelige ting som f.eks at bage kage, udfordre hinanden i forskellige konkurrencer, spiller spil og meget mere. Specielt om Onsdagen har vi også den store hal til rådighed, hvor vi har muligheden for og benytte os af alle dens faciliteter lige fra og kunne spille Fodbold, Badminton, Volleyball, Håndbold, lege med Redskaber osv. Dette kommer også løbende op på denne side.

Sidst men ikke mindst har Klub 54 også et Klubråd, som alle er velkommen til og deltage i. Her har man mulighed for et kanon fællesskab hvor man beslutter næsten alt hvad der foregår i klubben, ændringer i klubben osv. Samtidig får man også her nogle specielle arrangementer, hvor man møder unge fra andre klubråd over hele landet. (Hør mere om dette i klubben!)

Så HUSK og følg Klub 54, så du får det hele med! :D Og klubben er selvfølgelig GRATIS at benytte!

Vi ses!!! c",)

    Dance & Night Club, Performance & Event Venue

   74 48 85 10

      Facebook page

      Aabenraavej 25A, Sønderborg, Denmark

  Internal parking, Parking in the street

   
Monday
19:00-21:30
Tuesday
19:00-21:30
Wednesday
19:00-21:30
Thursday
19:00-21:30
Friday
Closed
Saturday
Closed
Sunday
Closed


Leave a comment


Other in the area"Your favorite venues in one click"