Hudba a káva v Trnave

Trnava, Slovakia     Performance & Event Venue


Koncertný klub a kaviareň, kde si môžete užit pravidelné koncerty rôznych skvelých hudobníkov, alebo si posedieť a vychutnať vynikajúcu kávu a rôzne iné alko / nealko nápoje z našej ponuky. Čaká Vás tiež príemné posedenie na terase. Parkovanie je k dispozícií ZDARMA na 2 hodiny v CITY ARENA parkingu najbližšie cez vchod na ulici športová, čo máte ku kaviarni na skok :)






Kaviareň Thalmeiner

Trojičné Námestie 4, Trnava, Slovakia     Coffee Shop







Krčma "u Bosorky"

Golianova 45, Trnava, Slovakia     Pub







La Reunion - Coworking&caffe

Zvončín 690, Trnava, Slovakia     Community Organization, Cafe, Other


Nový príbeh v novom šate s nezamenitelnou atmosférou. OTVÁRACIE HODINY Na objednávku a pozvánky :) Kde? Agropenzión Hubert - na konci obce Ružindol v smere na Budmerice, pred ľavotočivou zákrutou, posledná odpočka doprava a asi 300m rovno. Keďže sa objekt nachádza v katastrálnom území obce Zvončín presná adresa je Zvončín 690.






Leháro

Františkánska 18, Trnava, Slovakia     Restaurant, Coffee Shop


Leháro je miestom, kde si v pohodlí obývačky môžete vychutnávať výborne cheesecaky, kávičku,kvalitné rumy, vínko a popritom si čítať svoju knihu,magazín o káve,alebo prísť na niektorú z našich akcií- koncerty,cestovateľské prednášky,čítanie rozprávok pre deti,veda pri víne a kopec dalších;) takisto sa u nás dajú kúpiť originálne darčeky - keepcup, balená káva, mlynčeky.. Snažíme sa hlavne o to, aby sa naši zákazníci cítili ako doma.






Lokálka

Parkovisko pred OC Max, Trnava, Slovakia     Pub, Coffee Shop







Merengue LatinoclubTrnava

Terézie Vansovej 2, Trnava, Slovakia     Locale notturno







MONKEY CLUB

Radlinského 2, Trnava, Slovakia     Dance & Night Club, Bar


Všetky fotografie vyhotovené našim fotografom v klube sa automaticky stávajú majetkom klubu a návštevníci svojím vstupom dávajú súhlas na ďalšiu manipulácia s danými fotografiami. Za pochopenie ďakujeme.






PalEta Kaviareň & Vináreň

Starohajska 9, Trnava, Slovakia     Internet Cafe, Coffee Shop, Tea Room







Piváreň Bokovka Trnava

Dolné Bašty 1, Trnava, Slovakia     Bar & Grill, Pub, Beer Garden







Piváreň DEPO Trnava

Kollárová ul. parkovisko, Trnava, Slovakia     Beer Garden







Podujatia Trnavy

Zelený Kríček 2, Trnava, Slovakia     Nonprofit Organization







Relax Trnava party club

Rybníkova 16, Trnava, Slovakia     Dance & Night Club, Transportation Service


Relax disco club Trnava sa nachádza na Rybníkovej ulici číslo 16. Areál je vybavený vlastným parkoviskom pre návštevníkov a je rýchlo dostupný MHD. Relax ponúka svojim návštevníkom akciové drinky, študentské drinky, aperitívý, alko-nealko nápoje a mnoho ďalšieho v každý deň akcií, ktoré sú pravidelne v stredu, v piatok a v sobotu Relax Club Trnava je podnik preslávený taktiež rozmanitosťou akcií, klubových večerov, študentských eventov, či samotnou kvalitou party eventov. V prípade, že ste si niečo zabudli, alebo stratili, musíte sa u nás zastav...






RITUAL COFFEE

Namestie Jozefa Herdu 579/1, Trnava, Slovakia     Coffee Shop


Káva je RITUAL dňa. Niekto ju pije pravidelne ráno, iný na obed alebo večer. Je to naše každodenné potešenie, ktoré nás niekedy prebudí, inokedy osvieži. Čo je najdôležitejšie - vždy nás poteší. Kávu milujeme aj preto, lebo si môžeme vybrať takú, ktorá nám najviac chutí - s príchuťou lieskových orieškov a muffinov, s kúskami čokolády, medu a citrónu alebo celkom obyčajnú kvalitnú kávu - 100% ARABICA. Pozrite si naše produkty a ak dostanete chuť vyskúšať, tak nám napíšte. Budeme sa tešiť.






Spirit Bar Trnava

Halenarska 7, Trnava, Slovakia     Sports Bar, Arts & Entertainment


SPIRIT BAR..BAR na HALENARSKEJ 7 TRNAVE..poskytne Vám priestor pre zábavu,prijmné chvílky stravene vonku s priatelmi ale aj sportovych priaznivcov...Pripravime pre Vas Miesane alko a nealko napoje..Šport mozete pozerat na 3tv...Sukromie je mozne v saloniku ktory je vhodny na mensie oslavy a pod. Radi Vas privitame a presvedcime o tom ze k nam sa radi opät vratite... Vaš SPIRIT TEAM..:-)




"Your favorite venues in one click"