Bīne

Tomsona iela 25, Riga, Latvia     Panificio, Caffetteria, Locanda


Bīne ir vieta kur baudīt gardas pusdienas plašā ēdienu piedāvājuma ziņā, kā arī vieta kur aizbēgt un baudīt neaizmirstami gardus konditorejas izstrādājumus, kā arī baudīt mūsu lieliskos dzērienus.






Cabo Cafe

Roberta Feldmaņa iela 8a, Riga, Latvia     Bar, Cafe, Kitchen/Cooking


Galdiņu rezervācijai raksti info@cabo.lv vai zvani +371 28639556






CAVE A VIN

Bieķensalas iela 32, Riga, Latvia     Wine Bar


Cave à Vin Jūs atradīsiet izsmalcinātus vīnus, kuri spēs piepildīt un apburt Jūsu sirdis, aizvedot neaizmirstamā ceļojumā Francijas un Itālijas vīnu pasaulē!






Cita Rota

11.novembra krastmala 29, Riga, Latvia     Product/Service, Cafe, Clothing Store


CitaRota ir latviešu dizaina mīļotāju apvienība, kas rotās izmanto senlatviešu zīmes un citus Latvijas un vēsturiskos simbolus, gatavojot Oriģinālas Latviešu Rotas. Ļoti ceram, ka mūsu rotas kalpos kā latviskās identitātes simbols. :) Rotas un Apģērbs.






Coyote Fly

Tērbatas iela 2, Riga, Latvia     Dance & Night Club, Bar


Kopš seniem laikiem Vērmanes dārzs ir bijusi viena no iemīļotākajām rīdzinieku tikšanās un atpūtas vietām. Arī tagad nekas nav mainījies, jo naktsklubs Coyote Fly ik nedēļu pulcē vairāk nekā 4500 atpūtnieku, labākos Latvijas DJ, VJ un pasaulslavenus māksliniekus. Un nav jau brīnums... Jo tikai šeit bārmenes var sajaukt ne tikai labāko kokteili, bet arī galvu, dīdžejs spēj iekustināt ne tikai grīdu, bet noraut arī jumtu, un kluba atmosfēra – pārvērst jebkuru dienu ballītē. Un to novērtē ne tikai prasīgākie Rīgas naktsdzīves baudītāji, bet arī tā...






Crepes Cafe

Riga, Latvia     Caffetteria


Gardas pankūkas un kafija. Meklē mūs Jūrmalā, Jomas ielā 79 un Mežaparkā, Atpūtas alejā






Cuba Cafe

Jauniela 15, Riga, Latvia     Bar, Cafe, Restaurant


Authentic cocktail bar in the heart of Old Riga with informal and laid-back atmosphere, exotic music, great cocktails and friendly staff. The perfect place for Mojito lovers. The bar also serves a variety of snacks. Face control applies. Salsa Tuesdays/ Live Music Thursdays/ Live DJ performances every night cafecuba.lv twitter.com/cubacafe






D'vine Bar

Elizabetes iela 55, Riga, Latvia     European Restaurant


The modern and very special lighting elements at the hotel’s wine bar - D’vine create a unique atmosphere where guests can enjoy good wines, trendy tapas as well as delicious salads and main courses from an open kitchen. Glass on all sides lets you see - and be seen from – the streets of Riga as you sip brandy or champagne.






de flou

Aristida Briāna iela 9a-2, Riga, Latvia     Dance & Night Club, Recreation Spot


After hours hip hop lounge, only true vibes. Headway hip hop night club. Sound of the City. Chill, relax and enjoy.






DEPO

Vaļņu ielā 32, Riga, Latvia     Performance & Event Venue, Bar







Double Coffee RIGA | Latvia

Audēju iela 16, Vaļņu iela 11, Stabu iela 15, Strēlnieku iela 1, Grēcinieku ielā 11, Šķūņu iela 15, Raiņa bulvārī 25, A.Deglava ielā 65a, Stacijas laukums 2, Lielirbes iela 29, Krasta iela 46, Riga, Latvia     Coffee Shop, Restaurant


Double Coffee® - īpaši radīts tam, lai tajā varētu baudīt augstas kvalitātes kafiju.






Eklērnīca un Eklēru Darbnīca Raunas Dārzs

Kārļa Ulmaņa gatve 114/1, Riga, Latvia     Cafe







Epilogue

Jeruzalemes iela 10-15, Riga, Latvia     Restaurant, Cafeteria







EspressoBlue | Espresso Boutique Lavazza

Lielirbes iela 29, Riga, Latvia     Coffee Shop, Grocery Store, Wholesale & Supply Store


Lavazza ir atpazīstama visā pasaulē kā itāļu espresso un itāļu identitātes simbols. Pieredzes spēks, augstākās kvalitātes izejvielas un progresīvo tehnoloģiju resursi nodrošinājuši Lavazzai līdera pozīcijas kafijas ražošanas industrijā.






Fantasy Park Riga

Mūkusalas iela 71, Riga, Latvia     Bowling Alley, Arts & Entertainment, Sports Bar


Fantasy Park atrodas t/c Riga Plaza. Tas tika atvērts 2009. gada martā. Fantasy Park mērķis ir nodrošināt plašu klientu loku ar augstas kvalitātes izklaides pakalpojumiem. Mūsu centrs ne tikai piedāvā ideālu izklaidi un profesionālu servisu, bet arī nodrošina atraktīvu aktīvās atpūtas un brīvā laika pavadīšanu.




"Your favorite venues in one click"