Kafé Q

Stortorvet 1, Oslo, Norway     Coffee Shop, Soup Restaurant


Kafé Q er ungdomskafeen som holder til i krypten (kjelleren) til Oslo domkirke. Kafeen drives av gatepresten sammen med frivillige, og er et åpent tilbud for all ungdom. Her får alle komme slik de er og alle blir møtt med aksept for den de er. På kafeen kan du få gratis suppe, vafler, kaffe og te. Og du blir møtt av folk som bryr seg og som har tid til deg. Her kan en stikke innom på et kort besøk, eller en kan være her hele ettermiddagen. En kan komme sammen med en venn eller flere, eller komme alene og få nye venner. Det er mulig å gjøre lekser, spille spill elle bare henge ut...






Kaffebryggeriet

Pottemakervei 6b, Oslo, Norway     Coffee Shop


Med et stort og brennende hjerte for god kaffe og friskt, rent vann på arbeidsplassen, ønsker vi å fremstå som din rådgiver og leverandør for trivsel og arbeidsglede. kaffebryggeriet.no






Kim's bar & café

Hedmarksgata 13, Oslo, Norway     Cafe, Pub, Cargo & Freight Company







Kjellern

Sem Sælands vei 7, Oslo, Norway     Pub, Sorority & Fraternity, Dance & Night Club


Studentpub på Blindern med studentvennlige priser! Holder til i kjelleren på Helga Engs hus. Arrangerer mange forskjellige arrangementer, alt fra kro, quiz og konserter til temafester. I tillegg leier vi ut lokalet til andre foreninger og personer som ønsker det, forespørsler kan sendes til kjellerutvalget@uv.uio.no. Kom gjerne innom en dag!






Klubb O'hoi

Torggata 16, Oslo, Norway     Dance & Night Club


Klubb O'hoi er en nattklubb som har sin musikalske base i sort rytmisk musikk i alle sjangre. Tidspunkt er hver fredag og lørdag, sted er Torggata Bar. O'hoi består av noen av de flinkeste dj'ene landet har å by på, både av den yngre og den eldre garde. Musikken er hovedsakelig lyttevenlig og dansbar soul, funk, boogie, r’n’b og disko. På Torggata Bar har vi tatt vare på det storslåtte interiøret fra det gamle romerske badet, Torggata Bad, og er stolte av å ha et av de mest særegne lokalene blant Oslos utesteder. Vi lager gode drinker og har et bra utvalg av vin på glass og fl...






Kulturhuset

Youngs gate 6, Oslo, Norway     Cultural Center, Event, Coffee Shop


Kulturhuset er en temporær institusjon midt i byens mest aktive kulturutelivsområde. Produksjonsrom og dokumentasjonslokaler, lekerom og møterom, konsertsal og debattsenter. Byens beste kulturbaserte møtested med kaffe og annen drikke, spill, opplevelser og moro. Det er 23-års aldersgrense på Kulturhuset. Send oss gjerne en e-post eller besøk kulturhusetioslo.no hvis du lurer på noe.






L'ardoise

Thereses gate 20, Oslo, Norway     French Restaurant


fransk restaurant på sin beste!






Lorry

Parkveien 12, Oslo, Norway     Restaurant, Bar, Cafe


Kulturinstitusjonen Lorry er en av Oslos mest populære og mytomspunne restauranter. Kjent for velsmakende og tradisjonelle retter servert i generøse porsjoner. Restauranten har en bred norsk og internasjonal meny, og er i dag et begrep i hovedstaden med sine to etasjer hvor alle vegger, tak og trapper er tapetsert med kunst. Lorry appellerer til en bred målgruppe, folk fra øst og vest, ung og gammel, politikere, næringslivsfolk, journalister, skuespillere, forfattere, kunstnere, kulturpersonligheter og mange, mange andre.






NattFabrikken

Arbeidergata 2, Oslo, Norway     Dance & Night Club, Cocktail Bar


Bar, Dance & Nightclub for the open minded and big hearted. Focusing on quality House And Techno in all their marvellous shades and colours. Dear Guest`s, please keep in mind Norwegian law and that we have a 0 tolerance for any drug use in NattFabrikken. For guestlist and requests for people under 23 and over 20: gjesteliste@nattfabrikken.no We love you!






Naustet

Langkaia 1, Oslo, Norway     Beer Bar, Restaurant, Live Music Venue


Konserter - Bar - Badstue - Klubb - Festival.






Nazar café-bar AS

Kristiansandsgate 2, Oslo, Norway     Restaurant, Coffee Shop


Hyggelig spisested på Sagene i Oslo






O'Learys

Stovner Senter 3, Oslo, Norway     American Restaurant







O'Reilly's Irish Pub

Markveien 35 B, Oslo, Norway     Pub, Sports Bar







Olivia Hegdehaugsveien

Hegdehaugseveien 34, Oslo, Norway     Italian Restaurant, Wine Bar


Tynn, krisp pizza, pasta og antipasti laget av ekte italienske råvarer. Ambisiøse, dyktige kokker med sans for detaljene og råvarekvaliteten i det italienske kjøkkenet. Et innholdsrikt kart med mange gode italienske viner.






Oslo City

Stenersgaten 1, Oslo, Norway     Shopping Mall, Coffee Shop, Diner





"Your favorite venues in one click"