Ekenäs Slott

Ekenäs Slott, Linköping, Sweden     History Museum, Castle, Cafe







Federico's Cykelpump & Espresso

Vallavägen 7, Linköping, Sweden     Sports & Recreation, Restaurant, Cafe


Här i Cykelpumpen delar jag med mig av min kärlek till cyklar, genom att utföra enklare reparationer och justeringar till ett bra pris. Och är det en punktering du vill ha fixad, så går ersättningen för arbetet direkt till välgörande ändamål. Du väljer själv mellan Barncancerfonden och Läkare Utan Gränser. Official Dealer, Vetta handgjorda cykelramar Vetta är en italiensk tillverkare av cykelramar som har funnits sedan 1947. Genom Cykelpumpen kan du beställa din personliga ram som sedan tillverkas för hand av Antonio och Ferruccio Taverna. Ramen tillverkas utifrån dina egn...






Flamman Pub&Disco

Västanågatan 22, Linköping, Sweden     Pub, Dance & Night Club


Puben har öppet tre dagar i veckan. På onsdagar är det jazzklubb med livemusik på scenen. Banden som bokas in är en blandning av lokala förmågor och mer nationellt kända artister. De senare åren har Flamman Pub & Disco blivit en känd aktör på den svenska jazzhimlen då man har lyckats locka hit många svenska och utländska artister. Till musiken serveras Flammans kända Flammanburgare tillsammans med en mängd olika ölsorter. Under helgerna så är Flamman öppet med FlammanFredag© och LivetsLördag™. Då inleds kvällen med restaurangverksamhet där förbokade sittningar, sto...






HARRYS Linköping

Ågatan 43, Linköping, Sweden     Pub, Restaurant, Dance & Night Club


6 barer - 3 dansgolv - 3 restauranger - 1 pianobar. Och alla under samma tak. Harrys Linköping!






ICA Maxi

Västra Svedengatan 12, Linköping, Sweden     Grocery Store


På ICA Maxi Stormarknad Linköping vill vi inspirera och göra din vardag både enklare och bättre. Oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror möts du av välfyllda hyllor och ett brett sortiment. Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt erbjudande och lyssnar gärna till dig om du har några synpunkter att ge oss. Välkommen!






Innergården

Apotekaregatan 14, Linköping, Sweden     Bar & Grill, Beer Garden, Lounge


120 STEG FRÅN STORA TORGET Det är något nästan lite magiskt över Innergården. 120 steg från Stora torget, och fortfarande är den så förbluffande lätt att missa. Lite som en väl bevarad hemlighet, inramad – nästan undangömd – mellan fyra husfasader. En sorts samlingsplats för den utvalda skara som hittat dit just idag. Det är så lätt att förföras av dofterna, smakerna, ljuden, människorna, intrycken och stämningen. Att bli påmind om den där alldeles perfekta rooftop-festen i Brooklyn eller gårdsfesten i Berlin. Eller egentligen vilken sommarkväll som helst när a...






Johannes Kök

Apotekaregatan 14, Linköping, Sweden     Bar & Grill, Beer Garden


Johannes Kök är en restaurang för köttälskare. Visst finns det något för alla, men det absoluta fokuset kommer alltid att ligga på kött av absolut högsta klass. Rätterna som serveras talar för sig själva. Tidlösa klassiker. Utan krusiduller.






JOHN DOE

Linköping, Sweden     Dance & Night Club


(scroll down for english..) JOHN DOE är Sveriges äldsta och anrikaste popklubb. Vi härstammar från Herrgår'n i Linköping och anordnar en handfull konserter per kalenderhalvår. Då bjuder vi på helkvällar med band på scenen och DJ's i båset. Efter konserterna är det ett galet dansgolv med pop, electro, rock, punk och soul. Om du vill önska band, spela hos oss eller kommentera något så är du välkommen att höra av dig här på Facebook eller skicka ett mail till johndoe@hg.se. Hemsida: http://www.klubbjohndoe.com Instagram: http://www.instagram.com/klubbjohndoe Spotify: http...






Kårhuset Kollektivet

Ågatan 55, Linköping, Sweden     Dance & Night Club, Restaurant, Pub


Har du hamnat på bild från någon av våra klubbkvällar och inte önskar synas? Ta kontakt med oss så tar vi självklart bort bilden omgående.






Klubb Din Mamma

Drottninggatan 18, Linköping, Sweden     Dance & Night Club, Performance & Event Venue


En gång i månaden ställer MAMMA till med livekonserter och dj-gig! Så kom och dansa med oss och känn kärleken. KLUBB DIN MAMMA är din popklubb i Linköping!






La Fontana Mjärdevi

Teknikringen 7, Linköping, Sweden     Cafeteria, Diner







Lanemo Konditori & Bageri AB

Västra vägen 6, Linköping, Sweden     Cupcake Shop, Bakery, Coffee Shop


Ett anrikt bageri, konditori och café, familjeägt sedan 1939. Ett mysigt nostalgifik med anor från 1950-tal. Välkomna!






Laszlo's Krog & Catering

Hjulsbrovägen 38, Linköping, Sweden     Beer Garden, Restaurant, Caterer


Ibland vill du sitta kvar lite längre och ibland vill vi hem tidigare. Vi anpassar oss efter Er men stänger tidigast 21.00 och ibland till efter 23.00 ~ Vänligen beställ Pizza för avhämtning senast 21.30 för då stänger pizzaugnen.






Lorient

Drottninggatan 18, Linköping, Sweden     Restaurant, Performance & Event Venue


Restaurang L'orient, Linköpings kanske mest clubtäta uteställe. Här trängs salsa, tango, synth, rock, RnB & HipHop, reggae, blues, metal och mycket annat innanför den karakteristiska jätteporten. Här hittar du både lokala och kända artister och dj's. Alltid schyssta priser i baren och god mat från köket. Världens trevligaste personal lovar självklart världens bästa stämning.






Mickey's Strandfik

Gamla Tanneforsvägen 51, Linköping, Sweden     Ice Cream Shop, Coffee Shop


Av glassälskare för glassälskare! Glass för dig som älskar livet. Glass gör dig glad och du som älskar glass vill gärna dela med dig eftersom delad glädje är dubbel glädje. Unna dig själv och dina nära och kära glass i alla former och smaker. Äkta tradition eller överdådig njutning, för festen eller vardagen – du bestämmer.




"Your favorite venues in one click"