Rocco & Ella

Turgaus g. 16, Klaipeda, Lithuania     Cocktail Bar, Dance & Night Club


Klaipėdos senamiestis. Iki kaulų žvarbus lietuviškas ruduo. Lyja ir šąla tuo pačiu metu. Slidus grindinys ir atsargūs gyventojų žingsniai. Žmonių planus jaukia savaitgalio pradžios srautų pikas ir užimtas taksi linijos signalas. Turgaus gatvė. Namo numeris 16. Vyras ir moteris slepiasi po tuo pačiu Universalinės parduotuvės fasado stogeliu. Abu suirzę su noru įsisprausti į sausą, šiltą naminį rūbą. Du niurūs veidai (moters ir vyro) sinchroniškai atsidusta ir staigiu judesiu pajuda “univermago” durų link. Abu nusprendžia sušilti viduje. Vėlus vakaras. 21:37...






SKY 21 terrace

Naujoji sodo g. 1a, Klaipeda, Lithuania     Lounge, Dance & Night Club, Bar & Grill


Naujas vardas, naujas veidas, ta pati gera nuotaika ir nepakartojama atmosfera, leidžiant vasaros dienas ir naktis 21 - ąjame Amberton Klaipėda aukšte su pačiu gražiausiu vaizdu! Draugai, gera muzika, svaigūs ir gaivinantys kokteiliai, populiariausi muzikiniai setai, seksualiausi šokėjų pasirodymai iš visos Europos ir gyvi pasirodymai. Visa tai ir dar daugiau jau šią vasarą naujai duris atveriančioje vietoje! SKY 21 terrace by Amberton - aukščiau tavo svajonių.






Super Hero

Danės g. 15, Klaipeda, Lithuania     Dance & Night Club, Bar


Nedidukas, bet labai jaukus kokteilių baras "Hero" kviečia tave ir tavo draugus linksmintis Ketvirtadienio Penktadienio ir Šeštadienio naktimis. Mus rasite Danės gatvė 15. Dėl staliukų rezervacijos kreiptis - +37064378602 Baro administracija pasilieka teisę neįleisti nepageidaujamų asmenų, be papildomo paaiškinimo.






Terminalo kebabai ir ne tik -Kebabų pristatymas į namus Klaipedoje

Bružės g.2, Klaipeda, Lithuania     Fast Food Restaurant, Grocery Store







UFAS

Baltijos pr. 10 A, Klaipeda, Lithuania     Dance Studio, Education


Gatvės šokiai Daugiau nei šokių klubas, mes maža-didelė šeima :) Pirmiausiai pamilk muziką, tada leisk jai užavaldyti tave, o tada šok todėl, nes myli šokį.






VIVALAVITA

Naujojo sodo g. 1a, Klaipeda, Lithuania     Bar, Restaurant


Baras - Restoranas VIVA LAVITA, įsikūręs K-Centro 20 aukšte, nustebins ne vieną gurmaną savo ypatingais patiekalais ir plačiu kokteilių asortimentu. Tai "lounge" tipo restoranas, kuriame norisi lėtai ir ramiai leisti laiką, stebint besileidžiančią saulę, nuolat Kuršių mariomis plaukiojančius laivus ir keltus. Kai oras saulėtas, galima stebėti kas 10 min. besikeičiančią jūros vandens spalvą. Nepakartojama! VIVA LAVITA restorane dažnai pamatysite romantiškai nusiteikusias poras, vakarieniaujančius klaipėdiečius kartu su užsienio svečiais.






Vyno Uoga Klaipėda

Herkaus Manto g. 14, Klaipeda, Lithuania     Italian Restaurant







WakeCup

Danės g., Klaipeda, Lithuania     Coffee Shop, Ice Cream Shop


TERMINALAS Terminalas - moderni ir šiuolaikiška kavos ir žalių kokteilių studija. Lepinsime Jus kvapnia kava, pieno ir ledų kokteiliais, saldumynais, sveikuoliams paruošime žalių kokteilių. Norime būti ta vieta, kuri kvapnia kava Jus pažadins rytais, ir lepins vėsiais vakarais. VIETA Esame įsikūrė Klaipėdos miesto senamiestyje Kurpių gatvėje. Teigiama, kad ši gatvė išplanuota jau XV a. pr. Pavadinimas kilo nuo vokiško pavadinimo Schuh Strasse (vok. Scuh – batukas, kurpė), taip gatvė vadinosi XVIII a. antroje pusėje, pavadinimas išlikęs iki šiol. Mus rasite ...




"Your favorite venues in one click"