Järnvägskrogen

Centralstationen, Gävle, Sweden     Sports Bar, Restaurant, Beer Garden







Kafé Eskö

Havsvägen 2, Gävle, Sweden     Cafe, Restaurant, Grocery Store


*Kaféet är nu stängt för sommaren* Välkommen till Kafé Eskö! Vi serverar frukostbuffé, fika, enklare maträtter, glass och godis. För den som vill finns picknickkorgar att låna. Perfekt till stranden eller om man vill vandrar ut till havet via naturstigen.






Kafé Kåken

Hamiltongatan 1, Gävle, Sweden     Cafeteria, Coffee Shop, Diner


år 1847 byggdes detta hus och står uppe än idag, kafé kåken är ett ny öppnat kafé som ligger inne i "hotell Hamilton", här kan du fika medans du tittar på konst samtidigt som du kan få en rundtur på fängelsemuséet efter en god sopp lunch.






Kaffe Trysch

Slottstorget 5, Gävle, Sweden     Tea Room, Coffee Shop







Konditori Lido

Södra Kungsgatan 10, Gävle, Sweden     Cupcake Shop, Coffee Shop, Breakfast & Brunch Restaurant


Konditori Lido är ett väletablerat Konditori/Bageri i Gävle som funnits sedan 50-talet. Här bakar vi från grunden med bra råvaror och mycket kärlek! Varmt välkomna!






Kontrast

Gävle, Gävle, Sweden     Dance & Night Club


Premiär 23e september!






Limon Kök & Veranda

Södra skeppsbron 13, Gävle, Sweden     Beer Garden, Bar & Grill







Lion Bar Gävle

Hattmakargatan 4, Gävle, Sweden     Dance & Night Club, Pub, Restaurant


Lion Bar har funnits i Stockholm sedan tidigt 90-tal. Lion Bar är idag ett starkt varumärke som expanderat kraftigt de senaste åren. Lion Bar drivs idag av två oerhört drivna entreprenörer som har arbetat inom restaurangbranschen i flera år. Alla våra Lion Bar restauranger är unika men vi erbjuder alltid en avslappnad mötesplats för familj och vänner alla dagar i veckan. Vi strävar alltid efter att erbjuda god mat och ett brett utbud av drycker till bästa möjliga pris. Något som kännetecknar Lion Bar är vår strävan att ge våra gäster en exceptionell upplevelse och ge st...






Lugnets Kafé

Oslättforsvägen 236....i Oslättfors, Gävle, Sweden     Cafe, Restaurant


Bättre läge och lugn får man leta efter med lugn och ljuvlig utsikt. Rikligt kafébibliotek för den läshungrige. Båt, canadensare samt cyklar att hyra. Vi har färdiga fikatallrikar efter vad som bakats med godsaker till kaffet eller teet. Det finns B & B med 2 dubbelrum och ett 4-bäddsrum.






Mezopotamya Gävle

Södra Kungsgatan 31, Gävle, Sweden     Barbecue Restaurant, Bar & Grill, Wine Bar


På Mezopotamya´s Restaurang i Gävle grillar vi din mat över en glödande träkolsbädd för att ge maten en unik karaktär. Våra erfarna och duktiga kockar vet hur träkolsgrillen ska användas för att få fram den fantastiska träkolsaromen och ge godast möjliga slutresultat. Vi är den enda restaurangen i Gävle som erbjuder träkolsgrillad mat. Våra olika kött- och fiskrätter marineras och kryddas med egna noggrant framtagna blandningar som gett Mezopotamya´s Restaurang en speciell prägel med underbara smaker och dofter som påminner om sommaren. Vi använder alltid råvaror av...






Mjödner AB

Norra Skeppsbron 5A, Gävle, Sweden     Brewery


Mjödner är ett traditionellt Svenskt mjödbryggeri som tillverkar och säljer läskande mjöd till krogar i regionen runt Gästrikland och Dalarna.






Naturkompaniet Gävle

Drottninggatan 26B, Gävle, Sweden     Shopping & Retail, Cafe







O'Learys

Drottninggatan 6, Gävle, Sweden     American Restaurant, Bowling Alley, Sports Bar







Olivia Nattklubb

Norra Kungsgatan 7, Gävle, Sweden     Dance & Night Club, Restaurant







Parken Gävle

Folkparksvägen 1, Gävle, Sweden     Dance & Night Club





"Your favorite venues in one click"