Restaurace U Lucerny

Veveří 20, Brno, Czech Republic     Czech Restaurant, Beer Bar


Kolektiv Lucerny se těší na Vaši návštěvu. Přijďte ochutnat pokrmy, které pro Vás připravují kuchaři z vybraných surovin od našich dodavatelů. Určitě také oceníte širokou nabídku alkoholu, točeného piva a originální-ručně stáčený ležák Lucerna 12 vyráběný pivovarem přímo pro nás.






S-Klub

třída Generála Píky 2005/7, Brno, Czech Republic     Dance & Night Club, Bar, Restaurant


Ceník Předkrmy 100g Nakládaný hermelín, pečivo 45,- 150g Hranolky(am.brambory), tatarka(kečup) 35,- 1ks Domácí utopenec pikantní, pečivo 45,- 1ks Topinka se sýrem a kečupem 25,- 3ks Kostelecký párek, horčice, pečivo 35,- 1ks Grilovaná klobása, horčice, pečivo 45,- Toasty 1ks Šunkový (šunka, sýr, kečup, obloha) 35,- 1ks Slaninový (slanina, ...






Sampalero - Dětská kavárna a dětský bazar

Jezuitská 4, Brno, Czech Republic     Cafe, Restaurant, Local Service


NEKUŘÁCKÁ KAVÁRNA DĚTSKÁ HERNA, DĚTSKÝ KOUTEK !!!!! Domácí deserty, panini, toasty a jiné ...... ROZŠÍŘILI JSME HERNÍ PROSTORY!!!






Secret of raw Brno

Lidická 1023/63c,, Brno, Czech Republic     Live & Raw Food Restaurant, Cafe, Local Service


Raw food cukrárna a kavárna. Skvělé dorty a dezerty bez lepku, laktózy a cukru. Celodenní nabídka snídaňového menu, široký sortiment raw dezertů, snacků, skvělé kávy, nápojů, výběrových vín. Kuchyně OTEVŘENA do 18 hod.






Skautský institut v Brně

Moravské náměstí 12, Brno, Czech Republic     Community Organization, Coffee Shop, Performance & Event Venue


V každé době lidé hleděli do minulosti s nostalgií a budoucnost se před nimi otevírala jako neznámá krajina. Krajina na jedné straně lákavá k prozkoumání, na straně druhé vzbuzující pocit nejistoty. Z čeho pramení naše nejistota v časech, kdy se takřka nemusíme bát o vlastní život? Bojíme se budoucnosti? Dokážeme činit velká rozhodnutí? Paralizují nás možnosti, které máme? Jsme SU v Brně a navazujeme na činnost Skautského institutu. Připravujeme cyklus debat, přednášek a workshopů, které svým zaměřením budou kroužit právě kolem tématu ...






SKØG Urban Hub

Dominikánské náměstí 187/5, Brno, Czech Republic     Cafe, Bar


SKØG je brněnský víceúčelový koncept, který vznikl fúzí kavárny, baru, pražírny a prostoru pro kulturní akce.






Sky Ice Bar, Poštovská 1,Brno

Poštovská 1, Brno, Czech Republic     Bar







SONO Music Club

Veveří 113, Brno, Czech Republic     Dance & Night Club, Social Club, Food & Beverage


Prostě Sono Centrum.






Sportbar U Mekáče Kde že ty dobré časy jsou

lisen, Brno, Czech Republic     Sports Bar







Správné místo

Husitská 1109/3, Brno, Czech Republic     Restaurant


Jsme rodinná restaurace se zaměřením na moderní a kvalitní kuchyni. Zakládáme si především na spokojenosti zákazníků, kterou se snažíme docílit i naší vstřícnou a přátelskou obsluhou.






Starobrno

Hlinky 160/12, Brno, Czech Republic     Brewery, Pub, Food & Beverage Company


Kvalitní pivo s bohatou tradicí, se kterým je zábava. Starobrno je typické české pivo, jehož historie sahá do druhé poloviny 19. století. Má silnou vazbu na region jižní Moravy, jejž je nedílnou součástí nejen díky vedoucímu postavení v tomto regionu, ale také díky zosobnění životního stylu Moravanů.






Station1 Music Club

Masarykova 25, Brno, Czech Republic     Dance & Night Club, Comedy Club, DJ


|| Station1 Club || Nový music club, který jsme pro Vás otevřeli v centru Brna. Otevřeno máme vždy od středy až do soboty. V našich prostorách jsou Vám k dispozici 2 bary, příjemné posezení s výhledem na taneční parket a nekuřácký salonek. Dále máme k dispozici také VIP salonek, který je možno si pronajmout i s obsluhou, např. pro narozeninové a jiné soukromé oslavy. O pohodlí a příjemnou atmosféru v našem podniku se stará zkušený tým barmanů, který Vás rád provede naši širokou nabídku drinků a výběrových rumů. Na závěr k tomu všemu, se o...






Tabarin Club Brno

Divadelní 3, Brno, Czech Republic     Dance & Night Club







Taneční škola Dynamic

Bašty 2, Brno, Czech Republic     Dance & Night Club, Dance School


Baví vás standardní a latinsko-americké tance? Chodíte rádi na plesy, tančírny a salsa párty? Staňte se fanouškem profilu Taneční školy Dynamic, na kterém najdete informace o tanečních pro středoškoláky i dospělé, novinky ze světa společenských tanců, pozvánky na taneční akce i spoustu fotografií a zajímavých videí. Žijte s námi tancem!






Tchibo Česká republika

U Dálnice 777, Brno, Czech Republic     Shopping & Retail, Cafe





"Your favorite venues in one click"