De Boterhal

Grote Markt 19, Breda, Netherlands     Bar, European Restaurant, Tapas Bar & Restaurant


De Boterhal heeft een Bourgondisch totaalconcept die de concepten ´wijnbar´, ´speciaalbiercafé´ en ´internationaal tapas restaurant´ combineert. Het doel van dit concept is om jullie culinair te verwennen met heerlijke gerechtjes, speciale bieren en open wijnen van over de hele wereld. De zaak heeft een tijdloos en laagdrempelig karakter waarbij we iedereen verwelkomen om te komen lunchen, dineren en borrelen






De Kapitein Breda

Reigerstraat 22, Breda, Netherlands     Pub, Restaurant, Cafe


Non-stop party in het gezelligste feestcafé van Breda, De Kapitein. De verveling heeft er geen kans van slagen. Schipbreuk wordt er niet geleden. Integendeel. Eén grote golf aan volleerde feestgangers, elke avond opnieuw. Of je nu 18 of 28 of 58 bent, niemand valt buiten de boot. Deze kapitein kent geen onderdanen, deze kapitein ziet iedereen als zijn gelijke.






De Markt

Veemarktstraat 2, Breda, Netherlands     Tapas Bar & Restaurant, Cafe, European Restaurant


Tapasbar De Markt ligt in het hartje centrum van Breda. Met vijftig zitplaatsen of honderd staanplaatsen is dit een knus borrelcafé/tapasbar waar je kunt genieten van heerlijke tapas en een drankje. Naast de tapas specialiteiten kun je hier ook terecht voor een borrel, lunch of geef je eigen feestje. Ook een besloten feest behoort tot de mogelijkheden. Het gehele jaar heeft De Markt een prachtig terras wat uitkijkt over de Grote Markt, dit terras is voorzien van heaters, parasols en verwarmde stoelen, waardoor je het hele jaar warm zit! Alle dagen kun je genieten van onbeperkt tapas arrangem...






Duikboot

Adriaan van Bergenstraat 216, Breda, Netherlands     Festival


⚓ Duikboot | House & Techno | XXL Events ⚓






Feestcafé De Malle Molen Breda

Visserstraat 6, Breda, Netherlands     Cafe







Feestcafe 't Stammeneke

Vismarktstraat 12, Breda, Netherlands     Cafe, Bar


Feestcafe het Stammeneke is al meer dan veertig jaar het gezelligste feestcafé van Breda. Van jong tot oud, van single tot vrijgezellengroepen en van de leukste meezingers tot de grootste klappers komen bij ons voorbij. Je feest bij ons met de beste feest DJ’s en met regelmaat treden er artiesten op.






Graanbeurs Breda

Reigerstraat 18-20, Breda, Netherlands     Dance & Night Club, Event, Cafe


De Graanbeurs is een evenementen locatie tot 1250 bezoekers middenin het centrum van Breda.






Hop on Hop off Festival

Breda, Netherlands     Festival, Brewery, Food Truck


Het weekend van 6, 7 en 8 april 2018 staat Breda in het teken van Hop On Hop Off Festival: het grootste semi overdekte speciaalbier en foodtruckfestival van de Benelux!






Kamu

Boschstraat 31, Breda, Netherlands     Coffee Shop, Bicycle Shop







Kerkplein Venue Breda

Torenstraat 17-19, Breda, Netherlands     Dance & Night Club, Pub


De leukste feestjes, een prachtige inrichting en alles om jou een fantastische stapervaring te bezorgen, dát is Kerkplein Venue Breda! Na binnenkomst bij Kerkplein Venue Breda tref je in de hal twee mooie trappen die je naar de eerste verdieping begeleiden voor de garderobe en toiletten. Beneden vind je onze dancing met in de hoofdzaal een mooie lange bar en de VIP Lounge. Kerkplein Venue Breda heeft geen speciale dansvloer, je danst overal en als je wilt zelfs op de bar! In de kleine zaal vind je eveneens een mooie bar en gezellige zitjes.






Kunstijsbaan Breda

Terheijdenseweg 506, Breda, Netherlands     Ice Skating Rink, Arts & Entertainment, Sports Bar







La Cubanita Breda

Vismarktstraat 13-15, Breda, Netherlands     Tapas Bar & Restaurant, Spanish Restaurant







MEZZ

Keizerstraat 101, Breda, Netherlands     Live Music Venue, Dance & Night Club, Other


Mezz is hét poppodium voor Breda en omgeving. Wij programmeren concerten en organiseren festivals en events. Mezz levert een actieve bijdrage aan het stimuleren en verder ontwikkelen van de popcultuur in Breda. We like you too.






Moeke Ginneken

Ginnekenmarkt 17, Breda, Netherlands     Cafe, Restaurant


Moeke serveert naast 11 verschillende (speciaal-)bieren van de tap ook 55 verschillende bieren op fles. Naast deze authentieke bieren biedt ze een uitgebreide lunch- en dinerkaart aan. Mocht u goesting hebben om in plaats van een Belgisch biertje een glas wijn te drinken? In samenwerking met Walraven Sax hebben wij een mooie wijnkaart samengesteld.






Old Dutch Breda

St. Janstraat 3A, Breda, Netherlands     Sports Bar, American Restaurant





"Your favorite venues in one click"