Hawaii Pub - Billiard Club

Namestie Ludovita Stura 13, Banská Bystrica, Slovakia     Pub, Pool & Billiard Hall, Beer Bar


Kvalita znamena capovat pivo spravne aj ked sa nikto nepozera.






Herňa s barom EXCEL Club Banská Bystrica - Družby

Družby č. 2B, Banská Bystrica, Slovakia     Bar







Hotel Lux

Námestie slobody 2, Banská Bystrica, Slovakia     Hotel Resort, Hotel Bar







HUGO

ČSA 6., Banská Bystrica, Slovakia     Child Care Service, Playground, Cafe


Hernicka Hugo od 09:00 do 19:00 Vas privíta medvedík HUGO v svojej Herničke, skúste ho nájsť schovaného v bazéne s guluckami, v bludisku, prepadlisku, alebo na šmýkačke... a rodičia, ti budú sledovať, ako sa Vam darí a preto, ze Vam dôverujú, môžu si v pokoji prečítať noviny, vybaviť maily, vypiť výbornú kávičku a spolu s vami zjesť babovku, alebo štrúdľu.






Jazz klub 12

Horná 12, Banská Bystrica, Slovakia     Cafe, Dance & Night Club, Smoothie & Juice Bar


LIVE JAZZ, MUSICIANS & GENRES






Kapitol Pub

kapitulská 10, Banská Bystrica, Slovakia     Dance & Night Club, Lounge, Soup Restaurant


KAPITOL PUB vznikol v roku 2003. Jeho názov je odvodený od názvu ulice, kde sa nachádza. Kapitulská ulica od svojho vzniku, až do konca 18. storočia niesla názov Hronská. Dnešné pomenovanie nesie po kostole Sv. Františka Xaverského, alebo inak Kapitulskom kostole. KAPITOL PUB znamená neodmysliteľnú súčasť reštauračných služieb, ale aj večernej zábavy a relaxu v centre mesta. Ponúka taktiež organizovanie rodinných a firemných akcií, možnosť využitia videoprojekcie ale aj catering.






Kaviareň Dúšok

Ul. 29 augusta 37, Banská Bystrica, Slovakia     Coffee Shop, Bar


KAVIAREŇ DÚŠOK Miesto, kde si vychutnávate život dúšok po dúšku.






Klub 77

Horná 54, Banská Bystrica, Slovakia     Dance & Night Club







KLUB HaD (hudby a divadla)

Horná 95, Banská Bystrica, Slovakia     Coffee Shop







Leroy Bar & Café

Namestie Slovenskeho narodneho povstania 14, Banská Bystrica, Slovakia     Bar, Cafe


Miesto na oddych priamo v centre Banskej Bystrice, miesto, kde sa možete zaboriť hlboko do našich "chesterfield sofas" a vychutnať si jednu z našich troch káv, ktoré meníme každý týždeň. Alebo máte chuť skôr na filtrovanú kávu? V tom prípade Vám môžeme ponúknuť každý týžden inú kávu cez Vacuum pot, aeropress alebo V60. Snažíme sa Vám ponúkať to najlepšie zo Slovenska ale aj zo zahraničia, preto v našej ponuke nájdete čapovaný Urpiner ale aj Hoegaarden. Liehoviny z liehovaru Modrý Strom ale aj Beluga Vodku či Johny Walker Blue Label.






LOFT CAFÉ & Winebar

Družby 5/A, Banská Bystrica, Slovakia     Cafe, Wine Bar


Kaviareň LOFT CAFÉ & Winebar je banskobystrická kaviareň s výbornou kávou. Ponúkame kvalitné vína, tradičné značky piva a úžasné zákusky. Strávené chvíle u nás vám spríjemní dobrá hudba, vysokorýchlostné pripojenie k internetu pomocou WiFi a príjemná obsluha.






Ministry of Fun - Banská Bystrica

Na Troskách 25, Banská Bystrica, Slovakia     Dance & Night Club


Klub MINISTRY of FUN Banská Bystrica je najväčším a najmodernejším klubom na Slovensku a centrum zábavy pre všetky vekové kategórie. Do klubu MINISTRY of FUN Banská Bystrica je zakázaný vstup v teplákových, šušťákových nohaviciach a v kraťasoch. Taktiež je vstup zákazníkom pod vplyvom alkoholu, drog alebo iných omamných látok zakázaný. VIP DRESS CODE: Casual Vstupenky na každú akciu je možné zakúpiť na mieste v deň akcie, alebo na https://tickets.ministryoffun.sk. Vstupenky sa na mieste nebudú predávať len v tom prípade, ak to oznámime na našej web...






Motýlik - detské interiérové ihrisko s kaviarňou Banská Bystrica

kpt. Nálepku 5 - Úsvit, Banská Bystrica, Slovakia     Cafe, Sports & Recreation, Playground


Najväčšia herňa v Banskej Bystrici na 500 m2 ponúka dvojpodlažné ihrisko, športovú arénu, trampolínu, 2 bazény s loptičkami, baby kútik, množstvo edukačných a interaktívnych hračiek, oddychovú a kreatívnu zónu a samozrejme kaviareň.






New Angus

Horná 23, Banská Bystrica, Slovakia     Bar & Grill, Wine Bar







Pigis

Dolná 50, Banská Bystrica, Slovakia     Family Style Restaurant, Dessert Shop, Tea Room


Bistro Pigis je výnimočné hlavne zameraním sa na sezónnosť, poctivosť a domáce produkty. Každý deň spolupracujeme s lokálnymi farmármi a pestovateľmi. Poznáme ich osobne a preto zaručujeme kvalitu ich produktov. Ak máte záujem o rezerváciu rodinnej oslavy či business stretnutia v našej reštaurácii, radi vám pripravíme aj jedlá, či degustačné menu, ktoré nie sú súčasťou aktuálnej ponuky.




"Your favorite venues in one click"