Structure in KosovoStructure in Kosovo

Ferizaj The Old House Bar

The Old House Bar

Pub - Bar - enjoy the life in the best bar in the city Pub - Bar - shijojeni jetën në kafeterin më të mirë të qytetit të Ferizajt

Pristina Merre me Vete

Merre me Vete

Merre Me Vete si biznesi i parë "takeaway" në Kosovë do të bëjë të pamundurën që të krijojë një vend unik ku konsumatorët mund të social... »

Gjilan CITY pub caffe

CITY pub caffe

Mirse erdhet në CITY pub caffe GJILAN/KOSOVË Nësë ju pëlqen shija e kaffes,dhe doni të kaloni një kohë të relaksuar dhe nuk keni gjetur Kafi... »

Pristina Priview Bar

Priview Bar

Priview Bar & Lounge është në formatin e një birrarie, format i cili është risi në Prishtinë. Priview Bar & Lounge ofron shërbim cilësor ng... »

Prizren Taverna

Taverna "Te Vendi"

Tek Taverna "Te Vendi" mund te shijoni ushqim tradicional shqiptar, prodhime vendore te prodhuar nga blegtoret e komunes tone dhe pijet nga prodhuesit... »"Your favorite venues in one click"