Club Viking

Rating 4.5 (average of 83 opinions)

SZÓRAKOZÁSRA VÁGYSZ? Nálunk mindig kiváló hangulatban és jó környezetben bulizhatsz!

Club Viking


Van egy kis település a Tolnai dombok ölelésében. Nem szerepel a hírekben, az emberek nagy része valószínűleg még a nevét sem hallotta sosem.
Ez ad otthont a minden két hetente megrendezett zenés estnek ami szinte hihetetlen de több mint 10 éve elégíti ki a nagyérdemű minden kívánságát!

A fiatalok szeretnek bulizni, ezt mindenki tudja. Tudják ezt Gyönkön is, és ki is használják ezen éhségüket. Kicsi településhez, kicsi diszkó dukál. Persze attól, hogy egy hely kicsi, nem feltétlenül kell, hogy rossz legyen. Ellenkezőleg: ennek is megvan a maga varázsa. A Viking Club pontosan erre alapoz. A parkok mögé eldugott egykori mozi épülete szépen ki van csinosítva, és átalakítva ezen jellegű üzemeltetésre. Mint mondtam, a hely nem nagy, de éppen elég ahhoz, hogy péntek esténként a környék bulizni vágyóinak igényeit biztosítsa. Igazán kellemes, családias hangulat tud kialakulni egy-egy éjszaka. A gimnazisták nagy része ezen a helyen szocializálódik, és éli meg a felnőtté válás minden kellemes és kellemetlen velejáróját. Elhelyezkedéséből fakadóan az árak rendkívül barátiak. Kis országunk hazafias söréért példának okáért kétszázhúsz forintot kell fizetni, és ez már a válság hatása, volt még olcsóbb is. Persze a többi ital ára is hasonlóan kedvező, nem kell mélyen a pénztárcájába nyúlnia annak, aki alkohollal akar tudatot módosítani. A pultosok rendkívül barátságosak, sosem húznak le senkit, még akkor sem, ha már azt sem tudja, hogy milyen bankjeggyel fizet. A kiszolgálás pontos, és elég gyors is ahhoz képest, hogy ketten dolgoznak. Néha ez kicsit kevés, és kialakulhatnak nagyobb sorban állások, de nagyobb helyekhez képest a várakozási idő még így is elenyésző. A belépő szintén nem vészes, a legtöbb esetben ötszáz forint, de adódnak olyan alkalmak is, amikor ezt sem kell befizetni. Gondolok itt a white partykra, és a retro bulikra.

A zene a leginkább fájó pont ennél a szórakozó egységnél, hiszen nem igazán teheti meg a tulajdonos, hogy sztárvendégeket fogadjon fel, ám a rezidens lemezlovas DJ Herczeg legtöbbször el tudja találni, hogy mit akar a nagyérdemű. Azt mondhatom, hogy leginkább nem rajta múlik, hogy milyen hangulat alakul ki az éjszaka, hanem a közönség hozzáállásán. Zenei palettája az elektronikus tánczenékre korlátozódik, azon belül is a közismert előadok újabb számait játssza.

    Bar, Dance & Night Club

   +3670/949-96-82

      Facebook page

      Dózsa György tér 549, Gyönk, Hungary

  Internal parking


   
          


Leave a comment


Other in the area"Your favorite venues in one click"