Adam's Kávézó, Étel-, és Koktélbár

Rating 5.0 (average of 63 opinions)

Nagy szeretettel várjuk minden kedves vendégünket az Adam's kávézónkban, mely kínálatában tengerparti, mediterrán és helyi különlegességekben bővelkedik.

Adam's Kávézó, Étel-, és Koktélbár


Tisztelt Látogató!


Nagy szeretettel köszöntelek a kávézó és bárunk facebook oldalán.
Szánj rá pár percet, hogy elolvasd ezt a rövid bemutatkozó szöveget, melyből megismerheted, a hely történetét, szolgáltatásainkat, terveinket és célkitűzéseinket és megtudhatod, hogyan szeretnénk szebbé varázsolni a napodat!

Egy kávézó megnyitása már régi álmom volt, mely álom beteljesülni látszik, egy év kemény munkájának köszönhetően.
Célom egy olyan vendéglátó egységet nyújtani Nagykanizsa lakosainak számára, mely helyen minden korosztály megtalálja a kedvére való italokat és ételeket, egy igényes, barátságos környezetben.
A terveimet szem előtt tartva választottam felsőoktatási intézményt is, mely a győri Nyugat-Magyarország Egyetem, ahol Közgazdászként végeztem Turizmus-vendéglátás szakon.
Az iskola mellett is képeztem magam, hogy a későbbi tevékenységeim során megfelelő színvonalon tudjam képviselni a szakmát. Így egy mixeriskola keretein belül végeztem egy koktél tanfolyamot, nemzetközi oklevéllel, majd egy barista képzést zártam szintén eredményes nemzetközi elismeréssel.
Jelen pillanatban szintén Győrben folytatom tanulmányaimat a Széchenyi István Egyetem, és e mellett arra törekszem, hogy az évek során megszerzett tudást, és tapasztalatot átadhassam az alkalmazottaimnak, hiszen csak szakképzett és nem utolsó sorban jókedvű személyzettel lehet megfelelően kiszolgálni a kedves vendégeinket.
A kávézónak otthont adó ingatlan már régóta, több generációra visszanyúlóan a családom birtokában van. A belvárosban található bár, egyedüliként rendelkezik saját kerthelységgel, mely varázslatos, nyugodt, meghitt hangulatot tud varázsolni mindannyiunk szívébe. Az épület falain belül tartott születésnapi köszöntés során váltak nyilvánvalóvá a hely adottságai és a benne rejlő lehetőségek sokasága egy vendéglátó ipari egység kialakításához.
Kávézónk szeretné megszólítani minden korosztály tagjait, akik reggelente egy finom feketére vágynak, ízletes reggelivel indítanák napjukat, városunk diákjait egy megfáradt nap után, minőségi környezetben tárgyalni vágyó üzletembereket, nyugdíjas házaspárokat, vasárnap délután kikapcsolódni vágyó családokat, egy hosszú bulizós éjszaka után hajnalban felfrissülni vágyókat, egyszóval mindenkit, aki változatosságra vágyik, az állandó minőségen belül.
A kávé és italkülönlegességek mellett számtalan harapnivalóval várjuk a hozzánk betérőket, legyen szó egy könnyed salátáról, hűvös napokon egy meleg levesről, vagy akár egy laktató hamburgerről. Az édességek kedvelői számára ajánljuk az óriáspalacsintánkat, valamint a jeges palacsintát, álomgofrit és a gyümölcskelyheket.
Remélem elnyertük tetszését, és a befektetett munka meghozza a gyümölcsét ezáltal megteremtve azt a légkört és miliőt amit megálmodtunk, ami felüdülést hozhat a szürke hétköznapokba.

Sok Szeretettel, Odafigyeléssel, Kedvességgel, kiváló termékekkel és természetesen jó hangulattal várunk!
Adam’s – ami több

    Bar, Restaurant, Coffee Shop

    Breakfast, Coffee, Dinner, Drinks, Lunch

   
          Catering service
          Suitable for groups
          Suitable for children
          Outdoor tables
          Reservations
          Table service
          Booking is NOT mandatory


   36305469052

   www.adamskavezo.hu

      Facebook page

      Sabján Gyula utca 4., Nagykanizsa, Hungary

  Internal parking, Parking in the street

   
Monday
08:00-20:00
Tuesday
08:00-20:00
Wednesday
08:00-20:00
Thursday
08:00-20:00
Friday
08:00-23:00
Saturday
11:00-23:00
Sunday
16:00-20:00   
          


Leave a comment


Other in the area

C Club Nagykanizsa

Nagykanizsa

Kanizsa Club

Nagykanizsa

Cola Club Nagykanizsa

Nagykanizsa

RUSH CLUB

Nagykanizsa


"Your favorite venues in one click"