Grace Nightclub

Kungsgatan 6, Växjö, Sweden     Dance & Night Club, Pub







Gusto Kaffebar

Sandgärdsgatan 24, Växjö, Sweden     Coffee Shop, Deli


Är Växjöregionens enda kaffeställe som serverar kaffe så gott att det kommit med i Sveriges Bästa Bord och nu senast i White Guide Cafe. Sagt om Gusto: "Där kaffet smakar som en kram känns" "Mer ekologiskt än KRAV, mer rättvist är Fairtrade" "För att kaffe kan vara gott" Om du inte redan prenumerarar på vårt nyhetsbrev, klicka på fliken "Email Signup" ovan så är du igång på nolltid!






Ingers

Marketenterivägen 15, Växjö, Sweden     Coffee Shop


Vi gör Växjös bästa smörgåsbakelser!






Jivers Dancing Club

Rådjursvägen 2, Växjö, Sweden     Social Club


Välkommen till JIVERS DC ! FUNDERAR DU PÅ ATT BÖRJA DANSA? Då kan du tryggt vända dig till oss på Jivers Dancing Club! Vi har kurser i Bugg, Boogie Woogie, Lindy Hop, Foxtrot, Barn & Ungdomsverksamhet samt Tiodans. Vi har även en mycket trevlig bugg-grupp för Seniorer på torsdagseftermiddagarna samt Tävlingsträning för de som vill tävla.






Kafé de luxe

Sandgärdsgatan 17-19, Växjö, Sweden     Restaurant, Beer Garden, Dance & Night Club


Kafé de luxe utgör en alldeles lagom skev oas i Växjös vinkelräta betong – och ligger i Snus-Lundgrens gamla 1700-talshus. I både finrum och vardagsrum gör vi vårt bästa för att livet ska bli ännu lite roligare än vad det redan är – för oss själva liksom för er kära gäster! Våra grundpelare är innerlig matlagning, kakbakning, levande musik av alla de slag, men allra viktigast är alla ni som kommer till oss! I köket kombinerar vi internationella tillagningsmetoder och exotiska kryddor med småländska, i största möjliga mån ekologiska, råvaror (boka bord här: http...






Karma - Växjös sommarklubb

Västra Esplanaden 9, Växjö, Sweden     Dance & Night Club, Lounge


KARMA, en ny sommarklubb i Växjö! På karma erbjuder vi fest under bar himmel, sköna Dj:s som får marken att gunga, ljuvliga drinkar och en partyberikad atmosfär.






Klubb Matriarkat

Sandgärdsgatan 19, Växjö, Sweden     Nonprofit Organization, Beer Garden







Ladan Guld

Stallvägen 10, Växjö, Sweden     Dance & Night Club







Munges bageri och café

Öjabyvägen 20, Växjö, Sweden     Bakery, Coffee Shop


Munges bageri och café öppnades av Git och Martin Munge och har funnits i Öjaby sedan 2002.






O'Learys

Växjö, Sweden     American Restaurant, Sports Bar, Bowling Alley


Välkommen till O'Learys Växjö! Snart öppnar vi!






Pinchos

Klostergatan 10, Växjö, Sweden     Tapas Bar & Restaurant







PM Bröd & Sovel

Norrgatan 23, Växjö, Sweden     Bakery, Coffee Shop, Specialty Grocery Store


Surdegsbröd och bakverk med 100% kärlek! Med passion och kärlek för både gäst och produkt vill vi presentera bröd, bakverk och gastronomi i toppklass. Passionerade och skickliga medarbetare skapar ett bageri och konditori som skänker upplevelser utöver det vanliga. Vi använder närproducerade produkter och en ekologisk profil är självklar. I vårt surdegsbageri använder bland annat regionalt ekologiskt råg-, graham och dinkelmjöl samt svenskt ekologiskt vetemjöl. Mer än 90 % av våra råvaror i bageriet är ekologiska, vi närmar oss 100%. Mjölet kommer från Valsemöllen ...






Restaurang Sports/Pauze

Sandgärdsgatan 6, Växjö, Sweden     Restaurant, Sports Bar, Dance & Night Club







Ryttmästaregården

Kronoberg Slottsruinen, Växjö, Sweden     Cafe, Restaurant


Hos oss på Ryttmästaregården kan ni njuta av helgasjöns böljande vatten på vår uteservering och är det kallt och regnigt är ni varmt välkomna in i vår stuga här kan ni sitta i olika rum och alla i det gamla mysiga stuket som hela Ryttmästaregården utstrålar. Vi serverar div bakverk, smörgåsar, nygräddade våfflor, sallader och div varma maträtter. Vi serverar vin, öl, läsk och kvalitets kaffe från Arvid Nordqvist, naturligtvis ingår det påtår på kaffet. Köket stänger alltid 30 min innan stängtiden.






Sivans Studentpub

George Lückligs väg 12, Växjö, Sweden     Pub, Dance & Night Club





"Ihre Lieblingsorte in einem Klick"