Studenterhus Odense

Amfipladsen 6, Odense, Denmark     Cafe, Performance & Event Venue, Nonprofit Organization







The Australian Bar - Odense

Brandts Passage 10, Odense, Denmark     Bar, Dance & Night Club


The Australian Bar har ligget over 20 år i en af Odenses mest kendte gader; Brandts Passage. Og det er stadig baren, der leverer en fest. Vi gør vores bedste for at skabe en unik musikprofil, med et godt miks af alt det du elsker, så du kan være en del af det fyldte dansegulv eller tage en pause med vennerne rundt på bordene. Så kig ind i vores rå australske bar! Aldersgrænse +18 år. Husk gyldig billedlegitimation (pas eller kørekort) skal forevises ved indgang.






The Old Irish Pub

Vintapperstræde 4, Odense, Denmark     Pub, Locale notturno, Bar sport


The Old Irish Pub i Vintapperstræde i Odense, er en stor irsk pub med plads til over 400 personer. Vintapperstræde ligger i hjertet af Odense, og med sine gamle bygninger, små cafeer, butikker og brosten på vejen oser strædet af sydlige himmelstrøg. Her ligger pubben i et gammelt bevaringsværdigt bindingsværk med synlige bjælker i loftet, og en fantastisk gårdhave. Bindingsværket er fra 1877, og var ejet af købmand og papirhandler Marius Madsen indtil slutningen af 1800-tallet, hvorefter købmand Anton Nielsen overtog ejendommen. Selve købmandsbutikken lå i Vestergade 57 så ...






Theodor Schiøtz Brewing Co.

Tværgade 2, Odense, Denmark     Birrificio







UBN

Asylgade 3, Odense, Denmark     Restaurant, Cafe, Cocktail Bar







Undergrund - Bar & Natklub

Klingenberg 14, kld, Odense, Denmark     Dance & Night Club, Bar


Et råt undergrundsmiljø med vægt på Hiphop og RnB genren, men som også spiller tidens aktuelle hits. Her kan du ikke få fadøl, men dåseøl, sjusser og shots til SU venlige priser.






Vaffelbageriet

Overgade 38, Odense, Denmark     Ice Cream Shop, Cafe


Vaffelbageriet er Odenses vaffel- og is hus, beliggende i det gamle kvarter/H.C. Andersens kvarter. Nærmere betegnet Overgade 38. Vaffelhuset tilbyder: Den Italienske is - Isen hedder Bella Italia og bliver produceret i Italien (ved Toscana), af Italienere, på Italienske maskiner og produkter! Den danske is - Bliver leveret af Frisko. Her er tale om ægte dansk flødeis, fra et af Danmarks ældste is firmaer. Isvafler - Vi bager selv vores isvafler dagligt på en "gammeldags vaffelkarrusel". Vaflerne er aldrig mere end 24 timer gamle! De Belgiske vafler - Vi bager ægte "Liege sukker...






Vestergade 30

Vestergade 30, Odense, Denmark     Apartment & Condo Building, Dance & Night Club, Dive Bar


The Man Cave, situated centrally in Denmark's third largest city on the street Vestergade, which dissects the downtown area.






Vin & Vin Odense

Rugårdsvej 234 b, Odense, Denmark     Deli, Wine, Beer & Spirits Store


Vin og Vin Odense sælger kvalitetsvin, spiritus samt øl og konfekture.






Vinspecialisten Rosengårdcentret

Ørbækvej 75, Lilla gade, Odense, Denmark     Wine, Beer & Spirits Store, Gift Shop, Just For Fun







visit

Skt. Gertrudsstræde 5, Odense, Denmark     Cocktail Bar







Winther's

Vestergade 61, Odense, Denmark     Caffetteria





"Ihre Lieblingsorte in einem Klick"