Meri Cafe Kristina

Sapokankatu 2, Kotka, Finland     Cafe, Family Style Restaurant, Cafeteria


Tervetuloa Kotkan kauniisiin merimaisemiin! Sijaitsemme Kotkan Sapokassa, Maretariumin yhteydessä. Sijaintimme takaa silmää hivelevät maisemat niin kesäisin kuin talvisinkin! Lämpimillä keleillä voit paistatella päivää aurinkoisella terassillamme nauttien kahvilan laadukkaista naposteltavista ja virkistävistä juomista. Kahvilan sisätiloissa on noin 50 asiakaspaikkaa, kesäaikaan kaupungin aurinkoisimmalle terassille mahtuu 150 asiakasta. Avoinna aamuvarhaisesta iltamyöhään Järjestämme myös ruokailua ryhmille; sekä juhla- että yritystilaisuudet toiveidenne mukaan! Ryhm...






Palski

Palotorninvuori, Kotka, Finland     Park, Beer Garden, Wine Bar


Auringonlasku ravintola. Huippunäkymillä






Pikku Pariisi

Luokkipolku 30, Kotka, Finland     Cafe, Restaurant







Pitko - cafe & shop

Keskuskatu 23, Kotka, Finland     Coffee Shop







Players Sports Bar Kotka

Keskuskatu 11, Kotka, Finland     Sports Bar, Bowling Alley


Players Sports Bar sijaitsee Kotkan keskustassa osoitteessa Keskuskatu 11. Ravintolassa on laadukas juoma- ja ruokatuote ja ravintola näyttää urheilua usealta eri kanavalta ja näytöltä. Päänäyttämönä toimii 26 paikkainen kisakatsomo, josta avautuu loistava näköala baaritiskin yläpuolelle sijoitetulle suurelle laajakankaalle. Ravintolapalveuiden lisäksi ravintolassa on Club RAY, pelihuone, kokoustila, sekä saunatilat lähes 30 henkilölle. Ainiin ja onhan ravintolassa myös kuusi (6) keilarataa..






Pub Jaakko V (official)

Kirkkokatu 10, Kotka, Finland     Pub, Dive Bar, Sports Bar







Ravintola Data

Heikinkatu 7, Kotka, Finland     Cafe, Restaurant







Ravintola Keisarinsatama

Metsontie 41, Kotka, Finland     Restaurant, Coffee Shop


Viikottain vaihtuvat lounasvaihtoehtomme löytyvät ruokapaikka.fi






Ravintola Vausti

Keskuskatu 33, Kotka, Finland     Diner, European Restaurant, Wine Bar







Saaripirtti Mussalo

Saaripirtintie 21, Kotka, Finland     Local Service, Nonprofit Organization


Saaripirtti on yli kahdeksankymmentä vuotias, täyshirsinen alkuperäisenä säilynyt seurantalo. Saaripirtillä on hyvät tilat noin 150 vieraan kestitsemiseen, mm. täydellinen keittiö kylmäkoneineen.






Sport Pub Marlon

Vesantie 1, Kotka, Finland     Sports Bar, Restaurant







Susikoski

Hurukselantie 2056, Kotka, Finland     Coffee Shop, River







Teelusikka

Ruotsinsalmenkatu 24, Kotka, Finland     Restaurant, Coffee Shop


Trendikäs vohvelikahvila Kotkan satamassa! Meiltä saat suussasulavat vohvelit niin makeina kuin suolaisinakin, smoothiet, smoothie bowlit, tuorepuristetut mehut sekä kaupungin tasokkain ja laajin valikoima irtotee laatuja!






Yökerho Soolo, Kotka

Kirkkokatu 8, Kotka, Finland     Dance & Night Club, Bar, Karaoke


Tervetuloa Yökerho Sooloon, viihtyisään ravintolaan keskellä Kotkan sydäntä. Kuka on tämän illan tähti? Yökerho Soolon yli 11000 karaokebiisin valikoimasta löytyy taatusti jokaiselle jotakin laulettavaa. Nuorekas ja rento ilmapiiri luo viihtyisät puitteet mukavalle illalle. Tanssijalan alkaessa vipattamaan voit siirtyä clubin puolelle jossa raikaa Suomen taatusti kovin äänentoisto - Funktion-one. Tätä herkkua on totuttu kuulemaan yleensä vain Ibizan tai Lontoon suurilla klubeilla tai suurissa konserteissa. Soolossa tapahtuu jatkuvasti. Opiskelijoiden vauhdikkaat bileet sekÃ...




"Ihre Lieblingsorte in einem Klick"