Mr Stefan Braun Beograd

Nemanjina 4, Belgrade, Serbia     Dance & Night Club


On a winter day, in 2003, one gentleman, whose name is now well known, came to Belgrade. His name was Mr Stefan Braun... He founded a club on a ninth floor of a building in Nemanjina Street, and opened it for all those who fancied nightlife and great fun. With his professional service and desire to organize a good time, this gentleman’s place became one of the hottest locations of Belgrade’s nightlife. Today, The Club, with its urban orientation and modern concept is in the same rank with the world’s greatest nightclubs. Now, at beginning of the XII season... ”I, Mr Stefan Brown wish t...






Open House Restoran

Prve pruge 37k, Belgrade, Serbia     Family Style Restaurant, Food Delivery Service, Cafe


Open House je restoran internacionalne kuhinje, koji se nalazi u Ulici Goce Delčeva 5, čuvenoj Ulici Hrane na Novom Beogradu. Pored restoranske usluge, nudimo i dostavu hrane na Vašu adresu. Ponudu obogaćujemo biznis i dnevnim menijima,kuvanim jelima.






Pivara Tron

Belgrade, Serbia     Brewery


Šta je život? Mi ga definišemo kao put na kome se snovi ostvaruju uz pomoć strasti. Naš san je nepasterizovano, nefiltrirano zanatsko pivo vrhunskog kvaliteta i nestvarnog ukusa. I imamo strast da taj san ostvarimo. Dobro došli u Pivaru Tron! Nastala sredinom 2015. godine, Pivara Tron je jedan od pionira u zanatskom (craft) pivarstvu, a svakako najmodernija zanatska pivara u regionu. Trudimo se da svakog dana pomeramo granice u zanatskom pivarstvu i menjamo percepcije ljudi o pivu i ukusima. Nasa piva su savrsena fuzija nemackog i francuskog slada, selekcioniranog americkog kvasca i hmel...






PiVo i ZezZ

stari korzo 13, Belgrade, Serbia     Cafe, Dance & Night Club, Internet Cafe


PiVo i ZeZ ce vam pomoci da pronadjete najbolja desavanja u gradu, dobra piva, lude zurke , super svirke i naravno zezanje do jutra :)))






Port by Community

Usce bb, Belgrade, Serbia     Dance & Night Club, Transit Hub, Event Planner







Prvi Gradski Coffeeshop

Dobracina 55, Belgrade, Serbia     Bar, Coffee Shop, Just For Fun


Cekamo legalizaciju. Dok cekamo da se to desi otvaramo Coffeeshop za ljubitelje Amsterdama. Sve je tu a vutra iza coska. Spremni smo! Bob Marley nash brat!






Restoran Amphora

Bulevar Nikole Tesle b.b., Belgrade, Serbia     Restaurant, Wine Bar


Amphora je otmen i prijatan A la carte restoran u kojem možete uživati u specijalitetima sveže morske i rečne ribe, ali i u internacionalnim jelima uz veliki izbor kvalitetnih vina i poslastica izvanrednog ukusa. Dragocenost restorana čine njegova jedinstvena lokacija na Dunavu, kao i mogućnost upoznavanja drugih kultura kroz kuhinju i muziku.






Restoran Tri

Kosovska 51, u dvoristu, Belgrade, Serbia     Restaurant







Revolution Brewery

Nova 3 15A, Pinosava, Belgrade, Serbia     Brewery


Dobrodošli u revoluciju kraft piva! Naša ideja se rodila krajem 2016. godine dok smo uživali u pivu i razmišljali kako bi mi to uradili bolje, "ovo će bti revolucija!", "ovoga puta revolucija je za pivo!" bile su rečenice koje su stavile paraf na naš cilj. Godine 2017. smo naše želje i fantazije pretočili u stvarnost a sada ih predstavljamo vama, naša pivara nastala je iz ljubavi prema pivu i želje da napravimo piva koja će uzdrmati sva vaša čula. Nadamo se da ćete uživati zajedno sa nama u ovom putovanju kroz boje, mirise i ukuse našeg i vašeg omiljenog napitka. Pivara Revo...






RnB Friday

Belgrade, Serbia     Local Service







RnB Shufflin'

Belgrade, Serbia     Dance & Night Club


Shufflin' je stvoren da vam pruži potpuno novo uživanje u najboljem RnB, hip-hop, Trap i Reggaeton zvuku. Preko letnje sezone smešten je Adu, na beogradsko more, kako bi kraj svežine vode hladili vrelu atmosferu koju su naši rezident DJ-evi pravili svakog utorka u Time Out-u. Prva sezona je za nama, gde smo uspeli srastemo sa vama, postali smo deo vas, kao što ste i vi deo nas. Zimsku sezonu provodimo u dobro poznatom kaficu Planta kod Ekonomskog fakulteta u potpuno jednom novom svetlu! Shufflin' DJ Dushawn and guests All you need to do is shuffle around!






Sakura

Karađorđeva 2-4, Beton hala, Belgrade, Serbia     Sushi Restaurant, Wine Bar







Shake'n'Shake

Ušće bb, Belgrade, Serbia     Dance & Night Club, Cafe, Bar


Na ušću Save u Dunav, sa novobeogradske strane, nalazi se oaza savršenstva, i jedino mesto u gradu koje vam pruža pravi duh Dalekog Istoka. Plažni bar Shake'n'Shake idealan je za svakoga ko želi da u svoju rutinu unese velike količine jako dobre energije, i makar na kratko pobegne iz svoje svakodnevice u paralelni svet zadovoljstva. Ležaljke, prostrani šank, krov od trske i ostalo što ambijent čini veoma autentičnim, učiniće da vaši rutinski rituali, kao što su ispijanje kafe, bude u vama neopisiv osećaj zadovoljstva i ispunjenosti. Shake'n'Shake osim što je sinonim za ideln...






Share Square

Koče Popovića 4, Belgrade, Serbia     Cafe, Nonprofit Organization


Share Square je prvi samouslužni kafić u Beogradu gde posetioci ne plaćaju piće, već vreme koje provode u prostoru. Prvi sat u kafiću košta 300, svaki sledeći 100 dinara. Pored toga, u Share Square pojedinci mogu jedni drugima da drže časove iz raznih oblasti, poput kuvanja, muzike i šminkanja.






SirOvina Bar

Tadeuša Košćuška 20, Belgrade, Serbia     Wine Bar





"Ihre Lieblingsorte in einem Klick"