Sound Factory Bar & Nightclub

Rating 4.4 (average of 33 opinions)

Sound Factory Bar & Nightclub

Sound Factory Bar & Nightclub


Yökerho Kainuussa keskellä alueelle tyypillisiä kauniita vaaramaisemia. Sijaitsemme Kainuun emäpitäjän Paltamon toiseksi suurimmassa taajamassa, rikkaan historian omaavassa Kontiomäessä.

Meillä soi musiikki, jota et kuule muissa yökerhoissa ja mikä parasta - taatusti näiden leveysasteiden parhaista äänentoistolaitteista ja korviasi miellyttävässä akustiikassa. Karaokea emme laula, meillä ei ole jukeboksia mutta sen sijaan pitkän linjat DJ:t soittavat musiikkia, jota et kuule suomipopilta tai NRJ:ltä. Tanssilattialle mahtuu tarvittaessa isompikin porukka tanssimaan.

Eri iltoina meillä soi erilainen musiikki, joten kannattaa valita eri illoista sellainen, joka sopii parhaiten omaan musiikkimakuusi. Löytyy vaikka konemusiikin ystäville Tech Housea ja rokki-illoissa kuulet meillä 1980-luvun rockmusaa. Humppaa, valssia tai suomipoppia meiltä ei kuitenkaan kannata tulla kysymään.

Meille pääset myös vihreitä arvoja noudattaen, koska yökerhomme sijaitsee vain 200 metrin päässä Kontiomäen rautatieasemasta. Juna esimerkiksi Kajaanista maksaa vain 3 euroa ja junamatka kestää 16 minuuttia. Junalla pääset helposti meille mm. Iisalmesta tai Oulusta.

Mikäli haluat saapua paikalle omalla autolla tai kaverin kyydillä, yökerhomme sijaitsee omalla tontilla ja suoraan baarin edessä on ilmaisia pysäköintipaikkoja asiakkaillemme. Navigaattoriin Kontiomäentie 13, Paltamo ja osaat varmasti perille. Kivenheiton päässä on Kontiomäen rautatieasema.

Ikäraja meille on 18 vuotta ja olethan sen lisäksi fiksusti pukeentunut sekä varaat mukaan iloisen elämänasenteen ja paljon hyvää juhlamieltä! :)

Huomaathan, että meillä ei ole kiinteitä aukioloaikoja, vaan ne vaihtelevat eri tapahtumien ja iltojen mukaan. Tyypillisesti avaamme perjantai-iltaisin klo 22.00 ja suljemme klo 01.00 ja 03.00 välillä, riippuen asiakkaiden määrästä. Hiljaisina iltoina suljemme aikaisemmin ja joidenkin tapahtumien aikana olemme auki jopa klo 04.00 asti.

Mikäli sinulla on kysyttävää aukioloajoistamme tai esimerkiksi jonkun tietyn illan musiikista, voit lähettää meille viestiä näiden sivujen kautta. Pyrimme vastaamaan sinulle mahdollisimman pian.

Tervetuloa!

    Dance & Night Club, Bar

      Kontiomäentie 13, Paltamo, Finland

   
Monday
Closed
Tuesday
Closed
Wednesday
Closed
Thursday
Closed
Friday
22:00-04:00
Saturday
22:00-04:00
Sunday
Closed


Leave a comment
"Your favorite venues in one click"