Philipson Wine

Rating 4.2 (average of 138 opinions)

Philipson Wine er Danmarks største online vinhandel, der på meget kort tid er blevet Danmarks førende importør og distributør af kvalitetsvine fra hele verden. Vi indkøber vin fra hele verden direkte fra producenterne.

Philipson Wine


Philipson Wine ApS blev grundlagt af Christian Philipson i 1987 under Christian Philipsons femårige ophold i Bourgogne, hvor hans passion for vin udviklede sig til også at blive til en professionel interesse i at handle med vin. Philipson Wine indførte i 1992 Postordre-salg i hele kasser, hvilket gjorde, at Philipson Wine kunne skære alle de fordyrende mellemled mellem vinproducent og kunde væk.

Her 27 år efter, er Philipson Wine blevet den førende vinimportør af kvalitetsvin, med landsdækkende levering fra dag til dag. Philipson Wine er endvidere blevet kåret til Gazelle i Børsen seks år i træk, hvilket gør dem til en Supergazelle, samt en af de tusind hurtigst voksende virksomheder i landet.

Hos Philipson Wine springer du 2 led over og køber direkte fra vinimportøren. Vi skærer alle fordyrende led væk og sælger til priser, som er ca. 30% lavere end andre vinhandlere og supermarkeder. Køb hele kasser og spar min. 15% yderligere. maksimal value for money. Vi skærer alle fordyrende led væk og sælger til priser, som er ca. 30% eller mere lavere ved køb af hele kasser.
Netop fordi Philipson Wine også er vinelskere, ønsker man at give Dem den bedste vinrådgivning og være behjælpelige i alle spørgsmål. Alle Philipson Wines medarbejdere er, i kraft af deres mange års erfaring i vinbranchen, altid i stand til at yde Dem en kvalificeret og personlig betjening. Foruden deres showroom i Kokkedal, har Philipson Wine også en Erhverv- og HoReCaafdeling, som altid står klar til at hjælpe.

    Wine, Beer & Spirits Store, Shopping & Retail

   70226888

      Kokkedal Industripark 10, Kokkedal, Denmark

  Internal parking

   
Monday
11:00-18:00
Tuesday
09:00-18:00
Wednesday
09:00-18:00
Thursday
09:00-18:00
Friday
09:00-18:00
Saturday
10:00-15:00
Sunday
Closed


Leave a comment


Other in the area

Diskotek X

Stenløse

Atze Peng

Copenhagen

R&B Club

Copenhagen

Desserthuset

Copenhagen


"Your favorite venues in one click"