Moor&Moor

Rating 4.8 (average of 90 opinions)

Dé nieuwe kruidenier met Echt Eten, eten waar je content van wordt. Onze voeding wordt gekozen op basis van onze eigen P(ure)-LOVE bedrijfswaarden.

Moor&Moor


Moor&Moor vertrekt vanuit vijf kernwaarden: P(ure)-LOVE #PUUR #LEKKER #ORGANISCH #VLEESVRIJ #ECOLOGISCH.
Yves wil zijn ongebreideld optimisme via de winkel doorgeven. Hij streeft dan ook naar een assortiment van producten waar de klant content van wordt! Afkomstig van bedrijven met een verhaal, een visie en een positieve kijk. Moor&Moor is een sterk concept en klaar om gerealiseerd te worden!

Moor&Moor kiest bewust voor een andere aanpak. Je vindt er producten met een echt verhaal, die op kleine schaal geproduceerd worden.

Bij Moor&Moor koop je producten waar je content van wordt! Puur en lekker eten zonder onnodige toevoegingen, gemaakt met passie en verantwoordelijkheid. Voeding waarover is nagedacht, zowel ecologisch als gezond.

Moor&Moor kent zijn lokale leveranciers, die leveren aan een eerlijke prijs waar iedereen (het milieu & de dieren) beter van wordt.

Moor&Moor luistert naar wat de klant nodig heeft en helpt hen bij het maken van een keuze. In de winkel ontmoeten buurtbewoners elkaar en kunnen ze proeven van ‘al die lekkere dingen’ in onze ‘eetkamer’!
De unieke producten zorgen voor een exclusieve positionering!

Nieuwe leveranciers worden jaarlijks gestimuleerd en ondersteund met de Moor&Moor E.E.T! De Echt Eten Trofee, die toegekend wordt aan een fris product dat binnen de filosofie past.

Het vernieuwende kruideniersconcept wordt op verschillende vlakken doorgezet. Van personeelsbeleid tot en met de marketing strategie heeft Moor&Moor zijn waarden overlopen om voor elk aspect een duurzame oplossing uit te werken.

Deze vijf bedrijfswaarden en criteria zijn een leidraad voor een continuïteit in het business model van Moor&Moor.

Achter het concept zit Yves De Moor. Een ondernemer die kritisch is en anders durft denken als het op eten aankomt. Yves kiest als succesvolle ondernemer resoluut voor een nieuw concept. Zijn passie voor pure smaken voeden zijn zakelijk buikgevoel.

Tot binnenkort in de eerste Moor&Moor!

    Vegetarian/Vegan Restaurant, Coffee Shop, Grocery Store

   +32 486 92 39 03

   www.moormoor.be

      Facebook page

      Jakobijnenstraat 7, Gent, Belgium

  Internal parking, Parking in the street

   
Monday
09:00-18:00
Tuesday
09:00-18:00
Wednesday
09:00-18:00
Thursday
09:00-18:00
Friday
09:00-19:00
Saturday
09:00-18:00
Sunday
09:00-18:00


Leave a comment


Other in the area"Your favorite venues in one click"