Julie's Geel

Rating 4.9 (average of 42 opinions)

Trendy espressobar waar kwaliteitskoffie en -thee geserveerd wordt met een top service.

Julie's Geel


Welkom bij JULIE’S, de nieuwste ontmoetingsplaats in Geel, Ecodroom!

Julie Binnemans, Geelse in hart en nieren, opent met JULIE’S niet zomaar een espressobar, maar biedt een nieuw totaalconcept, met een grappige, speelse en creatieve knipoog. JULIE’S biedt een vernieuwend aanzicht, modern en gedurfd, met Scandinavische invloeden en een Friends-hoek, zoals in de serie! Aan de tafel van JULIE’S ontmoet u oude vrienden en maakt u er nieuwe.

JULIE’S staat voor hoogstaande kwaliteit. Heerlijk gebak, soep of quiche, uiteraard home-made, net als de home-made ijsthee. DIY chocomelk, met een eindeloze variatie lekkers. Geelse streekproducten, die de lokale roots van JULIE’S en Julie verankeren. Fairtrade en biologische producten, want JULIE’S draagt respect en eerlijkheid hoog in het vaandel.

Koffie en thee vormen de basis van JULIE’S. De verschillende koffiebonen en theesoorten zorgen voor een uniek concept.
U hebt niet alleen de keuze tussen de bereidingswijzen (koffie, cappuccino, latte, …), maar ook tussen verschillende koffiesoorten, waarvan de ene niet moet onderdoen voor de andere. Alle informatie vindt u op de kaart en bij Julie. Elke thee wordt gezet met verse en losse ingrediënten: geen gearomatiseerd zakje, maar heerlijke echte smaken! Laat u verrassen door de verschillende smaken van een (schijnbaar) zelfde product!

Iedereen is welkom @ JULIE’S. Ontbijten, de krant of een boek komen lezen, werken met je laptop, haken, breien, afspreken met vrienden of tot rust komen: bij JULIE’S is het allemaal mogelijk! Haast alle producten zijn te verkrijgen in een lactose- en/of glutenvrije variant: Julie weet hoe moeilijk het is om met een voedingsallergie iets te eten op verplaatsing. Vraag naar de mogelijkheden, JULIE’S houdt er rekening mee!

Jong en gehaast? Alle producten zijn ook to-go verkrijgbaar!

U vindt JULIE’S te Geel, Werft 53/2 (gebouw Ecodroom), tussen SILLA HOME, de ondergrondse parking Ecodroom en het stadhuis. JULIE’S bevindt zich vlakbij de bibliotheek, CC De Werft en de bioscoop. JULIE’S is ook de ideale pauze tijdens de dinsdag- of zaterdagmarkt.

JULIE’S heet u van harte welkom en hoopt u spoedig te mogen ontvangen!

    Cafe, Breakfast & Brunch Restaurant

    Breakfast, Coffee, Drinks, Lunch

   
          Outdoor tables


   014588122

   www.juliesgeel.be

      Facebook page

      Werft 53 bus 2, Geel, Belgium

  Internal parking, Parking in the street

   
Monday
Closed
Tuesday
09:00-12:00
Wednesday
09:00-12:00
Thursday
09:00-12:00
Friday
09:00-12:00
Saturday
08:00-17:00
Sunday
Closed   
          


Leave a comment
"Your favorite venues in one click"