't Bosch' Kwartiertje

Korte Putstraat 1-G, 's-Hertogenbosch, Netherlands     Tapas Bar & Restaurant, Pub


In ons restaurant Bosch Kwartiertje hebben wij maar liefst 84 zitplaatsen binnen en 16 zitplaatsen buiten. U kunt bij ons terecht voor diverse mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een gezellige hightea, uitgebreide brunch, vers bereide lunchgerechten maar natuurlijk ook gewoon voor een kopje koffie en/ of borrel met een echte Bossche bol van Jan de Groot. Voor diner hebben wij diverse mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit onze à la carte kaart of kiezen voor een gezellig avondje met tapas. Tot slot bieden we diverse menu’s aan om u een handje te helpen bij het kiezen uit onze mogelijkheden.


't Opkikkertje

Markt 38, 's-Hertogenbosch, Netherlands     Continental Restaurant, Tea Room


Stap binnen in de wereld van 't Opkikkertje en laat je zintuigen prikkelen. Ruik en proef onze heerlijke koffie- en verse theesoorten en laat je verrassen door onze enorme verzameling kikkerbeeldjes die ons monumentale pand sieren. 't Opkikkertje is een gezellige plek midden in het centrum van Den Bosch waar heerlijke gerechten en een ontspannen sfeer worden gecombineerd. U kunt bij ons terecht voor o.a. lunch, diner, borrel, high tea, karaoke avonden, live muziek, pubquiz en ook om uw eigen feestje te vieren.


't Pantoffeltje

Korte Putstraat 11, 's-Hertogenbosch, Netherlands     Pub, Cafe


lichtbruine gezellige bar...........met heerlijke wijnen..lekkere port, donkere whisky's en nog speciale biertjes en goeie klets..


't paultje

Lepelstraat 31a, 's-Hertogenbosch, Netherlands     Cafe, Pub, Beer Garden


Sinds 1 november 2012 bevind zich aan de Lepelstraat 31a het leukste, nieuwste en bierigste café van 's-Hertogenbosch. Lekker genieten van een heerlijk muziekje, 40 whisk(e)y's, en een keuze uit meer dan 400 (!) verschillende bieren! Klein bedrag? Pinnen mag!


Bar35 • Tosti's • Burgers & Bier

Lepelstraat 35, 's-Hertogenbosch, Netherlands     Bar & Grill, BarCafé Cinq

Parade 5, 's-Hertogenbosch, Netherlands     Cafe, Bar & Grill, Dance & Night Club


De perfecte locatie voor bijvoorbeeld; - Een kopje koffie of thee met een echte Bossche bol van Jan de Groot... - Een luxe broodje of een ander verrassend gerecht tijdens lunchtijd... - Een heerlijk glaasje witte wijn op het terras, aan de voet van de sint-Jan... - Een gezellig diner, romantisch met tweeën, of gezellig met vrienden... - Een geslaagd trouw-, bedrijfs- of schoolfeest! - Een onvergetelijke avond dansen en sjansen op de dansvloer!


Café In de kleine Werelt

markt 10-12-16, 's-Hertogenbosch, Netherlands     Cafe, Restaurant


Op de meest centrale plek van het historische centrum van 's-Hertogenbosch vindt u cafe In de Kleine Werelt. Omgeven door prachtige oude gevels kunt u op het grootste terras van Den Bosch heerlijk genieten van een kopje koffie, diverse lunch gerechten en een lekkere borrel. De dag goed beginnen met een kop koffie en een Bossche bol? In uw pauze even lunchen? bijkomen van een middagje shoppen met een borrel? U bent bij ons van harte welkom.


Cafehartvanbrabant Den Bosch

Parade 1, 's-Hertogenbosch, Netherlands     Cafe, Restaurant, PubDollo's Bar

Graafseweg 58, 's-Hertogenbosch, Netherlands     CafeEetbar DIT

Snellestraat 24/26, 's-Hertogenbosch, Netherlands     Restaurant, Bar, CafeJeronimus Eet & Borrel Café

Markt 8, 's-Hertogenbosch, Netherlands     Pub, Cafe, European Restaurant


Eet- en borrelcafé Jeronimus, in het hartje van de stad Den Bosch.Recht tegenover het oude stadhuis aan de markt. Geniet bij ons van een gezellige borrel aan de bar of een lekkere kop koffie met een echte Bosche Bol op het terras. Of probeer een van de heerlijkheden van onze uitgebreide lunch en dinerkaart, want…Jeronimus is een café voor levensgenieters!


Karrenstraat 's-Hertogenbosch

Karrenstraat, 's-Hertogenbosch, Netherlands     Cafe, BarLunch- en borrelcafé 't ROOT

Kolperstraat 4, 's-Hertogenbosch, Netherlands     CafeM'EAT - Bar&Grill • BBQ&More

Minderbroedersstraat 22, 's-Hertogenbosch, Netherlands     Bar & Grill, Barbecue Restaurant, Hospitality Service


M'EAT-Bar&Grill = Let's Meet and Eat


P79

Markt 79, 's-Hertogenbosch, Netherlands     Dance & Night Club, Pub, Cafe


P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder. P79 een club maar ook een bar? Of toch een bar-dancing? Of een muziekcafé? Hoe dan ook P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. Op Donderdag is onze beruchte studentenavond waar je in de regel een allround muzikale avond voorgeschoteld krijgt, vakkundig in elkaar gedraaid en gemixt door een van onze resident dj's. De entree i...
"Your favorite venues in one click"