AMIGOS MUSIC BAR

Soukenné Náměstí 26/7, Liberec, Czech Republic     Dance & Night Club, Bar, Music Production Studio


Náš klub se nachází v suterénu paláce Nisa v samém centru Liberce, přímo naproti restauraci Potrefená husa. Prostor prošel kompletní rekonstrukcí, aby splnil přísná měřítka a požadavky dnešní doby. Za barem naleznete příjemnou obsluhu a slušné ceny s akčními drinky na každý večer. Samozřejmostí jsou profesionální djs a občasné tématické akce, aby si každý přišel na své. Budeme se těšit na Vaši návštěvu!






BarBar-Liberec

Barvířska 278/12, Liberec, Czech Republic     Cocktail Bar, Bar & Grill, Arts & Entertainment


Toužíte po stylovém baru v samém centru města? Pak je pro vás BarBar Liberec tou pravou volbou. Přijďte ochutnat některý z mnoha alkoholických či nealkoholických nápojů, které pokud bude hezky, můžete vypít na zastřešené terase. Podnik pro své hosty pravidelně chystá velkou spoustu akcí a doprovodného programu






BB Club Babylon

Nitranská 1, Liberec, Czech Republic     Dance & Night Club


Taneční a noční klub






Bedna

Hanychovská 328/10, Liberec, Czech Republic     Comedy Club, Dive Bar, Live Music Venue


Kulturní multižánrový hudební klub v Liberci.






Bistro Široká

Široká 14, Liberec, Czech Republic     Coffee Shop, Local Business


Jak to všechno bylo: http://www.jizersketicho.cz/bistro-siroka/ Naše bistro se zaměřuje nejen na dobré jídlo, pití i kávu, ale také na atmosféru. Na možnost setkání u "rodinného" stolu a stolování s tím spojené.Místo, kde Vám bude dobře a budete se zde scházet s přáteli, rodinou... Nabízíme denní nabídku jídel, ale rádi Vám zajistíme občerstvení na nejrůznější akce. Poskytneme příjemný prostor pro večírky, večeře, oslavy, setkání...Stačí se jen domluvit.






BUNKR Club

Tržní Náměstí, Liberec, Czech Republic     Dance & Night Club, Performance & Event Venue, Adult Entertainment Service


Bunkr club má 20ti letou historii. Původní název byl RC Golet a stal se takřka legendárním a to nejen na Liberecku. po změně majitele se přejmenoval na Casta club který měl širší záběr různých hudebních žánrů. Bunkr club je zaměřen spíše na rockovou muziku a živá vystoupení kapel, ale pravidelně se u nás konají i taneční akce nebo divadelní festivaly. Budeme rádi za Vaší návštěvu a doufáme že se Vám bude u nás v Bunkru líbit.






Catfé Kočičárna Liberec

1. Máje 103/12, Liberec, Czech Republic     Coffee Shop, Pet Cafe


První kočičí kavárna v Liberci, která se nachází jen pár kroků od nádraží Fügnerova! Přijďte k nám na skvělou kávu a užít si společnosti našich koček! Máme několik stálých čtyřnohých obyvatel, ale staráme se i o kočičky, které hledají domov. Přijďte si k nám vybrat nového chlupatého parťáka! Všechny naše kočky pochází z útulku Šance zvířatům.






Clarion Grandhotel Zlatý Lev

Gutenbergova 3, Liberec, Czech Republic     Hotel Resort, Cafe, Family Style Restaurant


Hotel v centru Liberce nabízí ubytování ve 117 pokojích a apartmá, restauraci Benada, konferenční prostory až pro 440 osob a wellness. Wi-Fi zdarma. Hotel in the centre of Liberec city offers accommodation in 117 rooms & suites, Benada Restaurant, meeting rooms for up to 440 delegates, wellness centre. Wi-Fi free.






Cofee 26

Fügnerova 667/7, Liberec, Czech Republic     Coffee Shop, Restaurant


Naše kavárna se nachází v samotném centru Liberce, najdete nás ve druhém patře obchodního domu Delta vedle Fügnerovy ulice. Na jídelním lístku, kromě denního menu nám nechybí lahodné studené pokrmy, široký výběr zeleninových salátů, tortill, panini, zapékaných baget, které si včetně snídaňového menu můžete objednat již od 8 hodin ráno. Pečeme vlastní dorty, připravujeme domácí tiramisu, panna cottu dle originálních italských receptur. V naší nabídce nápojového lístku najdete širokou nabídku kvalitních rozlévaných francouzských a itals...






FofrKafe

Nám. Dr. E. Beneše 13/16, Liberec, Czech Republic     Food Stand, Coffee Shop







Golf bar Liberec

Masarykova 1320, Liberec, Czech Republic     Sports Bar, Restaurant, Sports & Recreation







Heliport Cafe

HUSOVA 10, Liberec, Czech Republic     Cafe, Bar


Heliport Cafe - čerstvá káva, domácí zapékanky, koktejly, smoothies a točená zmrzlina. Jsme malá kavarníčka Heliport Cafe naproti hlavnímu vjezdu sanitek do nemocnice na ul. Husova 10 v Liberci. Přímo vedle květinářství. Denně připravujeme pro Vás čerstvé bagetky s pravou goudou, kvalitní šunkou, nebo sušenými rajčaty, česnekem nebo olivama - dle Vašého přání. Ceny bagetek jsou v rozmezí 35 až 49kč. V ceně Vám nabídneme domácí omáčky na bazi jogurtu a čerstvé bylinky. V letních měsících můžete si u nás dát vyhlášenou točenou zmrzlinu...






Hospůdka a Music klub U Řeháčků

Ještědská, Liberec, Czech Republic     Beer Bar, Pub, Sports Bar







Jedno Kafe

Frýdlantská 1321/3, Liberec, Czech Republic     Coffee Shop


Espresso & Brew bar s výběrovou kávou v centru Liberce!






Kafe Kytka

Kostelní 10/5, Liberec, Czech Republic     Cafe, Florist, Wine Bar


V prostorách kancelářské budovy na Sokolovském náměstí naproti kostelu jsme pro Vás otevřeli kavárnu a květinové studio kde si nejen pochutnáte na dobré kávě, ale také si budete moci domů odnést řezanou květinu či lahev vína. Zajistíme Vám nejen květinu pro radost, ale také květinovou výzdobou na svatbu a jiné slavnostní příležitosti.




"Your favorite venues in one click"