Cafe Viggo

Åboulevarden 52, Aarhus, Denmark     Caffè, Ristorante, Cocktail bar


I midt-halvfemserne vågnede Aarhus for alvor til dåd, og en del af den før så trafikerede Åboulevard måtte vige pladsen til fordel for en fritlagt Aarhus Å. I kølvandet åbnede Café Viggo i 1996 og er den dag i dag en klassisk, velsmagende café, som altid er klar til at byde på opdaterede klassiske café-retter og velbrygget kaffe. Og er du mere til cocktails end cappuccino, så kan vi selvfølgelig også klare det.






CANblau Tapasbar

Klostertorvet 9, Aarhus, Denmark     Tapas Bar & Restaurant







Casablanca Aarhus

Rosensgade 12, Aarhus, Denmark     Cafe, Restaurant, Lounge


Café Casablanca var den første café af sin art i Århus, med inspiration fra den franske brasserie-stil. Den blev grundlagt den 1. maj 1981 af arkitekten Jan Rode. Cafèen er smukt beliggende i Latinerkvarteret bag domkirken, og har igennem alle årene altid været flittigt besøgt. Dengang som nu, er kvaliteten i højsæde og servicen i top. Stemningen er unik og traditionerne holdes i hævd ved evnen til konstant fornyelse.






CasaV58

Vestergade 58, Aarhus, Denmark     Latin American Restaurant, Cafe







Charlies cafe

Guldsmedgade 17, Aarhus, Denmark     Restaurant, Sandwich Shop, Cafe


Århus midtby har sin helt egen charme, og det har Charlie’s bestemt også. Et ægte café-hit med et imponerende udvalg af byens bedste sandwich og burger! Med 60 siddepladser og 5 stjerner ud af 5 - kåret af Jyllands-Posten, Århus Stiftstidende, 24 timer og vinder af Mango Spotprisen i 2008.






Club Ü

Åboulevarden 21, Aarhus, Denmark     Dance & Night Club


CLUB Ü er Aarhus´ nye 18+ Club. I starten af marts 2017 åbner der en helt ny natklub i Aarhus! Nye happenings, nye fester og selvfølgelig nye oplevelser. Konceptet bygger på simple glæder her i livet: Store fester, fed musik og masser af alkohol som alt sammen danner grundlag for en fantastisk fest! Vi vil skabe en legeplads for alle Jer, der elsker at slippe hæmningerne og feste løs til den lyse morgen!






CROSS CAFE & RESTAURANT

Åboulevarden 66, Aarhus, Denmark     Bar, Cafe, Diner


CROSS CAFE & RESTAURANT er byens hyggeligste café. Placeret i centrum af Smilets By, helt ned til åen der løber tværs gennem Aarhus. Vi holder åbent mandag til søndag, hvilket gør vores sortiment og muligheder meget varierede. Kom forbi mandag til fredag og smag vores morgenbuffet eller frokostbuffet samt vores brede udvalgt af portionsretter. Fredag og lørdag aften har vi de dygtigste DJ's bag pulten, der sammen med vores bartendere skruer op for festen, som bliver ved til kl 03. Hvorefter de tømmermænds ramte eller folk der blot ønsker en hyggelig stund, kan komme forbi til vores ...






Dale's Café

Høegh-Guldbergs gade 4, Aarhus, Denmark     Coffee Shop


The café offers quality coffee, sandwiches and a wide selection of beers. It has an informal lounge area where students and young researchers can relax while enjoying snacks and beverages. The café features Group, Streetview, a wall mosaic by the Danish artist Erik A. Frandsen. Like the main building, Dale’s Café is named after Aarhus University’s 2010 Nobel Laureate in Economic Sciences, Dale T. Mortensen.






Dalle Valle

M.P. Bruuns Gade 25, Aarhus, Denmark     Cafe







Det Hemmelige AArhus

Nørrebrogade 10, Aarhus, Denmark     Shopping District, Coffee Shop, Wine/Spirits







Donut Factory Aarhus

Maren Smeds Gyde 4, st, Aarhus, Denmark     Coffee Shop, Restaurant, Bakery







Elmely

Studsgade 7C, st. tv., Aarhus, Denmark     Cafe, Vegetarian/Vegan Restaurant







Erlings Jazz- & Ølbar

Nørreport 8, Aarhus, Denmark     Beer Bar







Events i Aarhus

Aarhus, Denmark     Party Entertainment Service, Performance & Event Venue


Siden hvor du kan finde oplysninger om events og begivenheder målrettet 30+ befolkningen i Aarhus.






Fatter Eskil

Skolegade 25, Aarhus, Denmark     Dance & Night Club, Live Music Venue


Billetsalg: https://fattereskil.safeticket.dk/events Vi besvarer ikke henvendelser vedr. booking her på siden. Vi henviser til vores hjemmeside www.fattereskil.dk for yderligere info og kontaktoplysninger. Glemt noget? Skriv til os på glemtesager@fattereskil.dk SELSKABER & EVENTS MED SJÆL Vi danner gerne ramme om dit næste event, stort som småt, for firmaer som private. Vi tilbyder mange forskellige løsninger, med eller uden lækker buffet fra eget køkken, i historiske lokaler med en helt særlig atmosfære og sjæl. Kontakt os på mail@fattereskil.dk eller 21 75 75 80 og lad os samm...




"Your favorite venues in one click"