Aakirkeby grillen

Kirkepladsen 2, Aakirkeby, Denmark     Bar & Grill, Cafeteria


Her på siden kan kunderne følge med i de gode tilbud og fornyede burgere der findes på Aakirkeby grillen. - Vidste I at grillen har fået nye og (nogle fornyede) burgere? Fælles for disse specialburgere er bollen der har fået et grovere udseende, og bøffen der er gået fra 100 gram til 200 gram. - Alt sammen for at stille den vilde sult. Velbekomme.


Aakirkeby, din by

torvet, Aakirkeby, Denmark     Locale notturnoAakirkeby-hallerne

Grønningen 3, Aakirkeby, Denmark     Cafeteria, Stadium, Arena & Sports VenueBuddha Bar

Storegade 24, Aakirkeby, Denmark     Beer Garden, PubCafé Slusegaard. Anjas julelade

Strandvejen 10, Aakirkeby, Denmark     Coffee Shop, Food & Beverage Company


Café Slusegaard - Anjas Julelade Café Slusegaard ligger i et naturfredet område med en smuk natur, som gør det ideelt til gåture. Her kan man blandt andet opleve hvor længde- og breddegrad mødes, Slusegaard vandmølle, Øle å og lækker strand. Vi tilbyder: - Friskbrygget kaffe med bønner fra Sydamerika og Afrika - Hjemmelavede pandekager og kage - Dronningelagkage - Dagens retter - menukort i cafe. -Diverse kugleis og pindis - Øl fra Svaneke Bryghus (Svaneke Classic og Sømarkens Guld) - Bornholmerøl - Most fra Bornholms Mosteri - mm. Vi prøver så vidt muligt at benytte bor...


Ekkodalshuset

Ekkodalsvejen 5, Aakirkeby, Denmark     Restaurant, Live Music Venue, Cafe


En oase midt i Danmarks smukkeste natur. Fredfyldt og klinisk renset for koncepter. Stedet, hvor tiden hverken kommer eller går, og hvor maden tilvirkes fra bunden! "Uden dikkedarer", som vor farmor altid sagde - og det betød ikke gourmet - men "gourmæt".
"Your favorite venues in one click"