Structure in SloveniaStructure in Slovenia

Ajdovscina OAZA Sport bar

OAZA Sport bar

Jutranja kavica z dnevnimi novicami, okusni zajtrki in malice, popoldansko druženje s prijatelji ob vaši najljubši pijači, večerno razvajanje s h... »

Maribor JAM plesno rekreacijski center

JAM plesno rekreacijski center

Želite kakovostno preživeti svoj prosti čas in se ob enem zabavati? PLES, REKREACIJA ter ODLIČNA ZABAVA v plesnem centru JAM. ŠPORT Vsi, ki rad... »

Kobarid Pivovarna FEO

Pivovarna FEO

Coming soon... ;)

Ljubljana Šnopc o' tecca

Šnopc o' tecca

Slovenci imamo dolgo in bogato tradicijo kuhanja žganja, zato smo se odločili odpreti prvo Šnopc o’ tecco v Sloveniji, kjer smo za Vas zbrali ve... »

Grosuplje Life Cafe

Life Cafe

Možnost BREZPLAČNEGA najema za rojstne dneve, druga praznovanja in zaključene družbe... Rezervacija na 041 920 988. Možnost dogovora za živo gla... »

Ljubljana Kafana Zadnji Dinar, Ljubljana

Kafana Zadnji Dinar, Ljubljana

Ponosno vam predstavljamo Prvo in pravo kafano v Ljubljani, Kafana Zadnji Dinar. Z veliko željo, da ohranimo tradicijo in njen del prinesemo tudi v S... »

Portoroz Alaya cocktail bar, Slovenia

Alaya cocktail bar, Slovenia

BAR MANAGER: +386 (0)41 61 21 69 (after 13:00) , EVENTS: +386 (0)51 21 43 30 INFO! Rezervacije ležalnikov na pomolu (reservation of Deckchairs ... »

Portoroz Kantina Rikardo

Kantina Rikardo

SLO Spoj krajev, kultur, skozi čas tudi držav je v Istro prinesel preizkušnje kot tudi neizmerna bogatsva. Kot dragulji se rojevajo vonji in okusi,... »

Maribor Fuego - Latino club

Fuego - Latino club

Za rezervacije miz nas lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na: http://www.fuego.si/kontakti Torki in srede so na voljo za orginiziranje zabav ... »

Ljutomer OXYGEN-Club

OXYGEN-Club

╔══╗♫ ║██║ ║(o) ♫ ENJOY THE MUSIC ♫ ╚══╝"Your favorite venues in one click"