Structure in SerbiaStructure in Serbia

Novi Sad Crveni petao

Crveni petao

Crveni petao je novootvoreni pub na mestu nekadašnjeg, legendarnog kluba RST. Kompletno preuređen enterijer objekta prati novi koncept modernog p... »

Belgrade Klub Kafana TARAPANA

Klub Kafana TARAPANA

Kafana TARAPANA Kneza Miloša 9 Telefon: 066 00 25 00

Belgrade Hangar

Hangar

U najvećem broju slučajeva, prostor za najbolje elektronske žurke u gradu. A inače, multifunkcionalni prostor za održavanje različitih dogadjaj... »

Belgrade Caffe My Way

Caffe My Way

Kafe splav My Way predstavlja idealno mesto za odmor od brzog prestoničkog života, i nudi pravo uživanje na vodi. Kafe splav My Way je na izuzetnoj... »

Kosovska Mitrovica Ambient Café

Ambient Café

Kafe klub "Ambient Café" u Kosovskoj Mitrovici nedavno je renoviran tako da goste sada čeka sa povećanim brojem mesta za sedenje i zanimljivijim kl... »

Kragujevac Coffee Dream Kragujevac

Coffee Dream Kragujevac

Tako smo i mi sanjali jedan san. Bio je to san o kafi. Tačnije, o jednom lepom mestu gde se pije kvalitetna kafa. Da ne bi zaboravili taj san, preto... »

Ub Aqua Ub  Night Club

Aqua Ub Night Club

Kafana je mesto koje leči tugu i širi radost, mesto gde se okupljaju stari i mladi uz hladno pivo, rakiju i domaću muziku. Dobro došli u "AQUA UB"... »

Banatsko Novo Selo Caffe Bonaparta

Caffe Bonaparta

Idelano mesto da započnete svoj dan, uz dobru kafu! Caffe Bonaparta se nalazi u Banatskom Novom Selu, u mirnoj oazi okruženoj zelenilom."Your favorite venues in one click"