Structure in NorwayStructure in Norway

Rissa Fru Nelik As

Fru Nelik As

Mitt navn er Marthe Kilen. Jeg er utdannet kokk og konditor. Jeg har nettopp startet en ny bedrift som heter Fru neliK - lokalisert på Rådhuset i R... »

Tromsø Bastard Bar

Bastard Bar

Alle rettigheter. Konserter, DJs og fotball.

Bergen Kava

Kava

I et og et halvt år har vi jobbet med å skape Kava, et helt unikt konsept med inspirasjon hentet fra internasjonale opplevelser og persisk kultur. ... »

Harstad Røkenes Gård Og Gjestehus

Røkenes Gård Og Gjestehus

Velkommen til en gammel familegård med røtter tilbake til 1673 da en Dansk Handelsmann via rykter på Bergensbryggene ankom Røkenes og sjarmerte en... »

Tønsberg Cafe-M Tønsberg

Cafe-M Tønsberg

Cafe-m ditt andre hjem! Nydelig sunn, god mat og herlig kaffe. Rolig atmosfære og god service. Vi leier ut lokaler til julebord, forretningslunsj, sa... »

Drammen Kings Arms Quiz

Kings Arms Quiz

7pm start Teams of 4 If you don’t have a full team, come along early! You can find someone to join your team or join another team. Quiz is in Englis... »

Stranda Stova Strandafjellet

Stova Strandafjellet

Velkomme til Stova på Strandafjellet i vintersesong! Kafe og kiosk på dagtid (10:00-17:00) Fjellpub på fredager(-21:00) og Afterski laurdagar(16:00... »

Bodø En Kopp .Restaurant.Cafè&Bar

En Kopp .Restaurant.Cafè&Bar

Trivelig restaurant og kafé med rolig atmosfære ved Stormen konserthus. Gratis internett, hjemmelagde kaker og en variert meny. Vi tilbyr caterin... »

Heggenes Valdres Gardsbryggeri as

Valdres Gardsbryggeri as

Valdres Gardsbryggeri AS ligger midt mellom Fagernes og Beitostølen, i grenda Volbu."Your favorite venues in one click"