Structure in NorwayStructure in Norway

Skjeberg Løkkevika Handel

Løkkevika Handel

Vi ønsker å revitalisere lokalet til gamle Løkkevika Handel slik at fastboende og ferierende i Løkkevika med omegn får et tilbud om en møteplass... »

Folldal Galleri Slåen

Galleri Slåen

Galleri Slåen holder til i Søndre Slåen i et gammelt og verneverdig stabbur fra ca. 1750. Stabburet er en del av et tun med mange gamle bygninger. ... »

Oppdal Club EnD

Club EnD

Club EnD, Oppdals eneste nattclub

Lillehammer Stasjonen Lillehammer

Stasjonen Lillehammer

Stasjonen Cafe & Restaurant, Lillehammer har stort utvalg i kaffe, hjemmelagde kaker, smørbrød og varmretter. Stasjonsbaren, TOGo, catering, møte, ... »

Sandane Lauget kaffi & kultur

Lauget kaffi & kultur

Lauget kaffi og kultur satsar på lokal (og gjerne økologisk) mat og drikke som framhever dei flotte ressursane vi har i nærområdet. Vi samarbeidar... »

Folldal Ølkjillærn As

Ølkjillærn As

Ølkjillærn er itt Ølutsalg, som også sæljer diverse drikke rekvisita, cider, og snacks. Ølforedrag kæn bestilles her. Grupper ifrå 10 persone... »

Solfjellsjøen 3 Kalver

3 Kalver

Vi er en Gårdskafé på Dønna som serverer god mat i trivelige omgivelser. Prøv vår spesialitet - hvit bacalao, nydelig!! I sommer sesongen bake... »

Tromsø Mack Mikrobryggeri

Mack Mikrobryggeri

Mack Mikrobryggeri drives av trioen Rune Lennart Andreassen (BRYGGERIMESTER), Esben Rørnes (LEDER) og Eivin Milde (BRYGGER). Vi er den rocka lillebr... »

Brandbu D/S Oscar II - Sommerrestaurant

D/S Oscar II - Sommerrestaurant

Cafe Oscar ll: åpner Mai 2017"Your favorite venues in one click"