Structure in NetherlandsStructure in Netherlands

Hoorn Fust Wijn en Whisky speciaalzaak

Fust Wijn en Whisky speciaalzaak

Gevestigd in een monumtaal pand van 300 jaar oud, in het centrum van Hoorn vlakbij de Roode Steen, bekend om het standbeeld van Jan Pieterszoon Coen e... »

Rotterdam BeyMen Rotterdam

BeyMen Rotterdam

Wees welkom bij BeyMen Restaurant & Café in Rotterdam en laat u verwennen met heerlijke houtskool grill gerechten en de Turkse houtoven pide. BeyMe... »

Berg en Dal Afrika Museum

Afrika Museum

Visiting the Afrika Museum is a unique experience. The main building discloses traditional and contemporary African art. In the outdoor museum, visito... »

Heemskerk Jack's Bier Café

Jack's Bier Café

Jack's Bier Cafe ligt midden in het gezellige centrum van Heemskerk. Of je nu komt voor een vers kopje koffie, een heerlijk speciaal biertje van de ma... »

Ouddorp Bistro & Wijnbar ZUS

Bistro & Wijnbar ZUS

Bistro & Wijnbar ZUS Lunch | Drinks | Bites | Diner

Goes Café Jack's

Café Jack's

Een voormalige Ierse Pub in een fantastische oud-bruine setting waardoor een ieder zich er thuis voelt. Muziek varieert tussen oude dansclassics, Holl... »

Langenboom D'n Bens

D'n Bens

Een compleet horecabedrijf met een capaciteit tot 900 gasten. (Bijna) Alles is mogelijk!

Assen Liff In Assen

Liff In Assen

Het juiste adres om even uit te blazen na het winkelen, te genieten van een heerlijke lunch of laat je verrassen met een bijzonder diner. Onze locatie... »

Almere-Stad Bierfabriek Almere

Bierfabriek Almere

Bierfabriek is een unieke combinatie van café, restaurant en bierbrouwerij in het hart van Amsterdam, Delft en binnenkort ook Almere. Ons concept bie... »

Ouddorp Eetwinkel 't hoekje

Eetwinkel 't hoekje

Een hecht familiebedrijf dat al jaren een begrip is in de omgeving ! Bij ons kun je terecht voor een eenvoudige lunch tot aan een frietje met een snac... »"Your favorite venues in one click"