Structure in NetherlandsStructure in Netherlands

Kerkrade Patronaat Bleijerheide

Patronaat Bleijerheide

Het patronaat biedt naast het café gedeelte ook een grote zaal (550 personen), een middelgrote ruimte voor recepties en twee kleine vergader / lezing... »

Zwolle Las Rosas

Las Rosas

Bienvenido a Las Rosas - Grand Café & Tapas Bar Zwolle Waar Spaanse passie en Zwolse gezelligheid met succes zijn samengesmolten. Geniet van onze au... »

Tilburg Café Tribunaal

Café Tribunaal

Een echte kroeg zoals je ze niet vaak meer tegenkomt. Een grote bar waaraan alle vaste gasten graag hun drankje nuttigen en een praatje maken met de k... »

Schijndel Café Rosamunde

Café Rosamunde

Café Rosamunde is het aller gezelligste 21+ pop-up après ski café van Schijndel! Tot en met 14 februari 2018 elke week de beste live artiesten!

Eindhoven De Rozenknop Eindhoven

De Rozenknop Eindhoven

Sroll down for English text! NL: De Rozenknop is een huiskamer waar velen zich thuis voelen en waar vele verschillende karakters zich moeiteloos meng... »

Den Helder Bar Bonaire

Bar Bonaire

De leukste kroeg van Den Helder en omstreken, verkozen tijdens het NHD verkiezing.

Oisterwijk mooR: Wining & Dining

mooR: Wining & Dining

Welkom in het hart van Oisterwijk, prominent gelokaliseerd aan De Lind beleef je Oisterwijk ten top als je komt genieten van al het lekkers dat mooR t... »

The Hague Strandpaviljoen de Kwartel

Strandpaviljoen de Kwartel

WIJ WERKEN DUURZAAM, MET BIOLOGISCHE PRODUCTEN, ZONDER SMAAKVERSTERKERS. Strandpaviljoen De Kwartel het Restaurant aan Zee ===================== Zuid... »

Heerenveen Café de Swetser

Café de Swetser

http://maps.google.com/maps/place?cid=14696391497171968082"Your favorite venues in one click"