Structure in MontenegroStructure in Montenegro

Herceg Novi Prostorija

Prostorija

Otvorena na stepenicama ka Škveru, višedecenijskom kultnom mjestu alternativne kulture, Prostorija se koncepcijom dokazala kao jedna od ključnih to... »

Budva club TROCADERO  Budva

club TROCADERO Budva

Dobrodošli na oficijalnu FAN stranicu zatvorenog cluba TROCADERO BUDVA! Welcome to the official FAN page of CLUB TROCADERO! http://www.trocaderobudva... »

Pljevlja Night Club MUNICIPIUM'S

Night Club MUNICIPIUM'S

Night Club "Municipium'S" je poceo sa radom 21. Januara 2000.godine. Od tog dana pa sve do danas je ugostio sve poznate licnosti sa nase muzicke scene... »

Bijelo Polje Arshida Nargila & Club

Arshida Nargila & Club

Arshida Nargila & Club u srcu grada Bijelog Polja je nov i originalan miks cafe/nargila bara sa ukusom modernih klupskih elemenata. Arshida postoji ka... »

Nikšić Diamond night club - Niksic

Diamond night club - Niksic

Noćni klub DIAMOND smješten u centru Nikšića, koncipiran na luksuzu, opremljen je vrhunskim ozvučenjem i najsavremenijim light sistemom, kapacit... »

Podgorica HL Club

HL Club

HL Club nudi jedinstven koncept zabave na jednom mjestu u Podgorici. Bilo da želite da odmjerite snage sa prijateljima i rodbinom u pikadu, bilijar... »

Podgorica Restobar Štrudla

Restobar Štrudla

Culture club ŠTRUDLA je novi lokal u Podgorici, ujedno multimedijalni prostor, bar i restoran. Autentičnog enterijera, u čijem se osmišljavanju au... »

Igalo CASA Igalo

CASA Igalo

Klub Casa već godinama važi za jedan od najboljih i najeksluzivnijih klubova na crnogorskom primorju, koji tradicionalno privlači velika muzička i... »"Your favorite venues in one click"