Structure in MontenegroStructure in Montenegro

Bar Caffe Pizzeria Perbacco

Caffe Pizzeria Perbacco

Na prvi pogled osvaja otvorenim prostorom u kome bašta i unutrašnji dio čine jedinstvenu cijelinu, otvorenu i prozračnu sa puno svjetlosti. Na dru... »

Budva Maltez Budva

Maltez Budva

Epicentar najbolje zabave i najboljeg provoda na šetalištu u Budvi ovoga ljeta. Svake večeri sa vama su poznata imena ex-yu muzike. Posjetite nas i... »

Budva WOW Lounge & Bar

WOW Lounge & Bar

Louge bar - restoran WOW najavljuje vrelu zimu punu iznenadjenja: zurke, promocije, eventi... Vec od 11.10.2013. sa pocetkom u 22 sata - DJ LuckyDee i... »

Podgorica Restobar Štrudla

Restobar Štrudla

Culture club ŠTRUDLA je novi lokal u Podgorici, ujedno multimedijalni prostor, bar i restoran. Autentičnog enterijera, u čijem se osmišljavanju au... »

Tivat The Clubhouse

The Clubhouse

Ladies and gentlemen, boys and girls... Welcome to official facebook page of The Clubhouse. Here you will be able to find what parties are coming up, ... »

Podgorica Bonella Green Bazaar

Bonella Green Bazaar

Osnovno pravilo zdrave ishrane je raznolikost i konzumiranje namirnica različitih vrsta, koje su bogate nezasićenim izvorima masti, potom što više... »

Ulcinj Hoteli Hoti Ulcinj

Hoteli Hoti Ulcinj

Luksuzni hoteli u Ulcinju, Montenegro. Smjestaj i uzivanje u Ulcinju. Ljetovanje u Ulcinju - Montenegro

Sveti Stefan Agora Cafe - Snack bar   Sveti Stefan

Agora Cafe - Snack bar Sveti Stefan

Best service in a cosy space with amazing view Sveti Stefan island

Sutomore MR. BRAUN Sutomore

MR. BRAUN Sutomore

MR BRAUN se nalazi na samom setalistu u Sutomoru! Pored osnovnih ponuda ( sve vrste pica,kafe,sokovi,brza hrana,WIRELESS) u ponudi su i sobe(klima,tv,... »

Podgorica Imanje Knjaz

Imanje Knjaz

Rezervacije za event centar (preko 100 osoba): +382 63 234 567 Jedan od najatraktivnijih i sadržajno najbogatijih ugostiteljskih objekata glavnog gr... »

Herceg Novi Music Club Richbaby

Music Club Richbaby

"MusiClub Richbaby" je otvoren 2016. godine sa novom idejom noćnog provoda koja se razlikuje od svakog drugog kluba u Herceg Novom i okolini. Prelep... »"Your favorite venues in one click"