Structure in MontenegroStructure in Montenegro

Igalo CASA Igalo

CASA Igalo

Klub Casa već godinama važi za jedan od najboljih i najeksluzivnijih klubova na crnogorskom primorju, koji tradicionalno privlači velika muzička i... »

Tivat The Clubhouse

The Clubhouse

Ladies and gentlemen, boys and girls... Welcome to official facebook page of The Clubhouse. Here you will be able to find what parties are coming up, ... »

Podgorica Bonella Green Bazaar

Bonella Green Bazaar

Osnovno pravilo zdrave ishrane je raznolikost i konzumiranje namirnica različitih vrsta, koje su bogate nezasićenim izvorima masti, potom što više... »

Nikšić Diamond night club - Niksic

Diamond night club - Niksic

Noćni klub DIAMOND smješten u centru Nikšića, koncipiran na luksuzu, opremljen je vrhunskim ozvučenjem i najsavremenijim light sistemom, kapacit... »

Podgorica Jimmy's Room

Jimmy's Room

Jimmy's Room je novootvoreni kafe bar/pub u centru Podgorice sa ambijentom gdje ćete se definitivno osjećati prijatno. Ako ste ljubitelj kafe, piva,... »

Bar Caffe Pizzeria Perbacco

Caffe Pizzeria Perbacco

Na prvi pogled osvaja otvorenim prostorom u kome bašta i unutrašnji dio čine jedinstvenu cijelinu, otvorenu i prozračnu sa puno svjetlosti. Na dru... »

Podgorica HL Club

HL Club

HL Club nudi jedinstven koncept zabave na jednom mjestu u Podgorici. Bilo da želite da odmjerite snage sa prijateljima i rodbinom u pikadu, bilijar... »"Your favorite venues in one click"