Structure in DenmarkStructure in Denmark

Middelfart Mauritz

Mauritz

Mauritz slog for første gang dørene op i 2002, hvor Skibhuskvarteret i Odense blev beriget med en café, som havde en vision om at servere veltilber... »

Helsingør Club Retro Helsingør

Club Retro Helsingør

Club Retro slog for første gang dørene op i 1999, og har igennem mange år berriget folk med uforglemmelig minder i lokalerne i Bjergegade 1. På ... »

Odder Café R5

Café R5

Unge er et fokusområde i arbejdet med Café R5. Vi ønsker at caféen bliver et sted hvor unge mødes - uden alkohol. Desuden er Café R5 et aktivit... »

Liseleje Lisestuen Café og Burgerbar

Lisestuen Café og Burgerbar

Lisestue café og burgerbar drives af en ung herre, som har 10 års erfaring inden for restaurations-branchen. Han overtog Lisestuen i marts 2014 og h... »

Kirke-Hyllinge Mustang International ApS

Mustang International ApS

Mustang International er en virksomhed som handler med rideudstyr. Vi har det meste til hest og rytter og derudover har vi specialiceret os i showudst... »

Kolding Protein Bar Kolding

Protein Bar Kolding

Hos Protein Bar opererer vi efter stenalderkonceptet – også kendt som paleo – som går ud på, at man lever af råvarer der findes i naturen, de ... »

Varde HAVANA Varde (Billeder)

HAVANA Varde (Billeder)

Kom og oplev 2 FEDE afdelinger med hvert sit miljø. Havana & Den Kække Gris formår at forene de retro-inspirerede vibes fra "Den Kække" med det ny... »

Aalborg Exclusiva International Gourmet

Exclusiva International Gourmet

Exclusiva International Gourmet er en ung, dynamisk import virksomhed beliggende i Nordjylland. Vi er specialiserede i spanske gourmet produkter, fra ... »

Åbenrå Café Fru Geest

Café Fru Geest

Café Fru Geest er en hyggelig lille café fyldt med nostalgi. Caféen rummer også en lille butik, hvor der er mulighed for, at købe vores lækre s... »

Viborg Cafe Baghuset, Viborg

Cafe Baghuset, Viborg

I Cafe Baghuset, Viborg byder vi på dejlige sanse-oplevelser. God mad og kunst er den solide basis i et behageligt og hyggeligt miljø. Vi rammer br... »

Aalborg The Gap - Aalborg

The Gap - Aalborg

Kæmpe Natklub i centrum af Jomfru Ane Gade Aalborg. Musikken i diskoteket er alt det nye glade dansemusik. Vi forsøger også herinde at komme igen... »"Your favorite venues in one click"