Structure in AlbaniaStructure in Albania

Shkodër The Red Bricks Hotel

The Red Bricks Hotel

It started on 1998 as a family business with the big desire to create a distinct place that would give pleasure to all local clients but most of all t... »

Tirana Mon Chéri - Coffee Shop

Mon Chéri - Coffee Shop

“Mon Chéri” synon të jetë kompania lider në Shqipëri në sektorin e ushqimit dhe pijeve me bazë kafeje, duke vendosur standarde të reja në... »

Tirana Arty's Snack & Coffee

Arty's Snack & Coffee

Sandwich me perberesit me te mire, prodhime te furres gjithe merak dhe kafe te ngrohta dhe te ftohta per kenaqesine tuaj. Si edhe buzeqeshjen tone.... »

Tirana Artigiano

Artigiano

Vendndodhja e restoranteve Artigiano: Location of Artigiano restaurants: 1. Artigiano tek Blloku. Rruga Abdyl Frasheri, prane Librit Universitar. Cel... »"Your favorite venues in one click"