Club No.1 - Jedinica

Rating 4.4 (average of 184 opinions)

Underground house klub kultnog statusa u samom centru grada Zagreba.

Club No.1 - Jedinica


Kultno mjesto Jedinica, smjestila se u negdašnjem prostoru legerdane Pizzerie 2. Ista se preselila samo par metara dalje, u veći prostor a svoje staro mjesto prepustila, ovome danas već legendarnom klubu.

Kada je klub otvorio svoja vrata prije deset godina, malo je tko tada vjerovao kako će tradicija njegovanja house glazbe, opstati do današnjih dana. Za tadašnje vrijeme glazbene scene grada Zagreba i velikim oscilacijama u klupskoj i ugostiteljskoj ponudi, gdje nemali broj puta u istome klubu repertoar obuhvaća Sve moguće smjerove glazbenog ukusa. Klub Jedinica se striktno držala jednog smijera, klupske House glazbe s tendencijom promicanja raznih DJ-a, od kojih mnogi tada još nisu bili etablirani na klupskoj sceni.

Tako danas nije nimalo neobična situacija, da imate ne mali broj poznatih imena, koja su barem jednom "vrtila glazbu" u ovome klubu.
Klub Jedinicu ne bi mogli svrstati u nekakvo mjesto za izlazak, gdje ćete imati "specijalni tretman". Ne postoji VIP, interijer je skroman, prostor nije velik. Ali ono što ovaj klub čini posebnim, je njegova pozitivna atmosfera i kvalitetna glazba.

Zato čak i onaj slučajni posjetitelj, odmah stvori dojam prijateljske atmosfere i dobre spontane zabave.

Nekakve posebne kategorizacije posjetitelja ovoga kluba, nema. Raznoliko društvo koje se zna zateći seže od mladih urbanih ljudi, osoba iz javnog života, glazbenika, umjetnika, stranih državljanja koji posjećuju Zagreb i sl.
Također ne postoje niti oni "udarni dani", bio to utorak, srijeda, četvrtak ili petak i subota, svim danima je zagarantirana odličana zabava .

Cijene pića su pristupačne, ukoliko se odlučite na dolazak bez osobnog prijevoza, na više lokacija se nalaze stajališta javnog prijevoza.

    Dance & Night Club

    Drinks

   
          Suitable for groups
          Reservations
          Table service
          Booking is NOT mandatory


   www.youtube.com

      Facebook page

      Nova ves 2, Zagreb, Croatia

  Internal parking, Parking in the street

Leave a comment


Other in the area"Your favorite venues in one click"