Bistraw Verde Viu Bucureşti

Rating 5.0 (average of 70 opinions)

Mâncare sănătoasă și dulciuri nevinovate cu livrare in restaurant, la domiciliu și catering.

Bistraw Verde Viu Bucureşti


Bistraw Verde Viu – Bucuresti, mai mult decat gust!

Sanatatea noastra este in mod direct legata de actiunile si activitatile noastre. Activitatea primara la care toti participam este aceea de a manca. Iar astfel cea mai consistenta activitate pe care o putem pune in practica pentru a atrage sanatatea este de a manca pentru sanatate.

Ce inseamna

Bistraw Verde Viu inseamna proaspat, curat, sanatos, frumos, gustos, facut cu grija si responsabilitate, facut din pasiune, facut cu dragoste si dedicatie.

Bistraw Verde Viu inseamna dragoste de viata, inseamna bucurie, inseamna oameni feiriciti si autentici, inseamna respect pentru oameni si pentru natura.

Bistraw Verde Viu inseamna o echipa de oameni priceputi: nutritionisti si maestri culinari dedicati unui stil de viata sanatos si armonios.

Cum a luat viata

Bistraw Verde Viu a luat viata in Constanta in anul 2014 si este un concept nascut din dorinta de a oferi celor interesati, atat alimente : diferite feluri de mancare, sucuri, dulciuri dar si ingrediente, suplimente si superalimente de calitate, si de asemenea o latura educativa activ sustinuta de specialisti in domeniu.

A fost nastere naturala :)

Ce ne propunem

Bistraw Verde Viu – Fabrica de Sanatate isi propune sa fie un motor activ care sa propulseze eficient toate elementele necesare adoptarii unui stil de viata sanatos actre toti cei interesati.

Bistraw Verde Viu – Bucuresti isi propune sa organizeze activitati de educare si informare: seminarii, ateliere, demonstratii si alte evenimente legate de un stil de viata sanatos.

    Vegetarian/Vegan Restaurant, Cafe, Live & Raw Food Restaurant

    Breakfast, Coffee, Dinner, Lunch

   
          Home delivery
          Catering service
          Suitable for groups
          Suitable for children
          Reservations
          Takeaway
          Table service


   0746 664 664

   bistraw.ro

      Facebook page

      Bd-ul Mircea Voda, nr.52, bloc M20bis, parter, sector 3., Bucharest, Romania

  Internal parking, Parking in the street


   
          


Leave a comment
"Your favorite venues in one click"